Miért lesz néhány ember öngyilkos, ha felkerül a meztelen teste az internetre?
Nem azért lesznek öngyilkosok, ez csak a vége. Az ilyen esetekben a képet követő reakciók azok amik egy amúgy is sérülékeny személyiséget olyan kétségbeesésbe tudnak kergetni ahonnan nem lát kiutat, mert nem kap hozzá támogatást, segítséget.
Ez olyan, mint hogy utólag nem érthető miért nem kértek segítséget azok akiket megfenyegettek, bántalmaztak, hanem vagy eltűrték vagy maguk próbálták megoldani és sokkal rosszabb következménye lett, pl. megölték a fenyegetőjüket, bántalmazójukat. Azért mert elhiszik hogy nem fogják őket megérteni, nem fognak nekik hinni és hogy az ő szégyenük ami velük történik.
Akinek kikerül egy meztelen képe a netre az onnan nem tudja eltüntetni és onnantól mintha állandóan meztelenül kellene járkálnia mindenki előtt. Bárkire ránéz, bármilyen társaságba megy, akkor is az lesz előtte hogy meztelenül láthatják egy képen amit ő nem akar. Más amikor valaki direkt örül neki vagy el tudja fogadni, de ők nem is tesznek miatta kárt magukban. A következmények azok amikből nem lát az illető kiutat, hogy nem tud ismerkedni senkivel anélkül hogy az a kép ott lebegne.
Ez egy trauma aminek a feldolgozásához segítség kell, de mivel nem merik elmondani mi történt, hiszen pont attól félnek hogy azt a képet meglátják a környezetében élők, így nem tud nekik senki segíteni benne.
Velem hasonló történt
Munkát nehéz szerezni így
Az utcán rendszeresen bámulnak röhögnek engem ez készít ki a legjobban
Illetve egy szolgáltatást igénybe akartam venni és nem láttak el az egészségem látta kárát
Nem sokáig akarok már így élni
#7: Persze nehéz így munkát szerezni. A munkaadóknak van róla egy adatbázisuk, hogy kiről van meztelen kép a neten, de fejből is emlékeznek mindenkire, akit az elmúlt 10 évben láttak Napiszaron.
Én olyanról tudok, hogy valakiről kiszivárogtak meztelen képek a netre (feltörték valamelyik fiókját), aztán elment aktfotózásra és még keresett is vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!