1/14 anonim válasza:
Igen. Én tizenéves korom óta meztelenül alszom. Gyakran szoktam meztelen maradni reggel is, pl. úgy reggelizek. Persze egyedül élek, és nincs családom. Nekem annak idején azt mondták, hogy sokkal szabadabbnak érzi magát tőle az ember, és jobban is alszik, és hát igazuk volt. Csak a gyökér apám hőbörgött, hogy micsoda dolog ez, tessék pizsamát felvenni, de hát ő már megpurcant a hülye szabályaival együtt.
2/14 anonim válasza:
+1 a meztelen alvásra, pihenésre. Ha kimegyek a szüleimhez, magamra kapok valamit.
3/14 anonim válasza:
Engem nem nyugtat, sőt. Ha szeretkezes után nem húzok bugyit, mindig rosszul alszom. De csak bugyiban alszom, más nem kell. Alváson kívül meg sose pucerkodom bugyiban se, felső mindig van rajtam.
4/14 anonim válasza:
Lefognak pontozni, de nálam szorongást vált ki a teljes meztelenség. Egyedül meg főleg.
5/14 anonim válasza:
Engem zavar.Ugye rosz válasz,itt csak aki szeret meztelenkedni,az a normális.Ha valaki feltesz egy ilyen kérdést a gyakorin,a legtöbb válasz valahogy meztelenség párti,persze nem tudni mennyi a kamu.
6/14 anonim válasza:
Nekem nem kényelmes. Beleizzadok az ágyneműbe, akkor inkább a pólót izzadjam össze, azt könnyebb kimosni.
7/14 anonim válasza:
Engem is megnyugtat és nagyon jól érzem magam így. Bár néhányszor már kiküldtek az OTP-ből és a kisboltból is, meg az utcán is rámkiabáltak párszor, de az ilyen hülyékkel nem kell foglalkozni...
8/14 anonim válasza:
otthon bármikor szívesen rohangálok meztelenül vagy hiányos öltözetben, de aludni nem tudok meztelenül, minimum egy bugyi kell vagy egy póló
9/14 Oldfire válasza:
Engem nagyon megnyugtat a meztelenség.....főleg ha, a szomszéd asszonyt látom ruha nélkül.
10/14 anonim válasza:
Lehet hogy egyedül vagyok vele, de engem kifejezetten felizgat a meztelenség, magam részéről erotikusnak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!