A németeknél ennyire szokásos az egymás előtti meztelenkedés a középiskolás korosztályban?
Balatoni strandon az egyik ifiszállóban egy teljes német középiskolás csoport van, vannak vagy 30an. Különféle korúak de ugye mind középiskolás vagyis 14-18 között.
És kimennek a strandra majd ott a strandon egymás előtt öltöznek vetkőznek minden teketória nélkül. Fiúk lányok letolják a bugyit gatyát fel a fürdőruhát. Majd ki a vízből le a fürdőt fel az utcait. Nem szaroznak hogy bokor mögé vagy törülközővel takarják magukat. Fiúk lányok egymás előtt minden szarozás nélkül. Ja és a tanáruk /felnőtt kísérőjük is ott van velük.
Én nem vagyok álprűd csak eszembe jut hogy itt nálunk edzés után a fiú zuhanyzóban van aki azért nem zuhanyzik hogy a többiek ne lássák pucéran-és az csak fiú zuhanyzó!
Szállodatulaj azt mondja kinn Németo-ban ez kutya közönséges dolog, szót se érdemelne, sőt még moderálják magukat a német diákok hogy fürdőruhát húznak a fürdéshez és nem pucéran mennek be.
Állítólag az északi(bb) strandokon ez teljesen szokásos, pl átlag német strandon az nudizik aki akar és a kutya se foglalkozik vele.
Ez így lenne?
Az biztos hogy kinn voltunk spanyoloknál és ott a strandra bementem majd kinn egy tábla a strand közepén hogy „without clothing“ és onnantól fogva csak pucér emberek voltak , kerítés semmi, az ment jött ki be aki akart.
De azért képzeljük el itthon hogy egy magyar középiskolás csoport a strandon egymás előtt vetkőzik velük a tanárral. Még a híradóban is benne lenne, a tanár meg kb aznap előzetesben.
" felnőtt korra pedig úgyis mindenki kinövi :)"
Érdekes én nem nőttem ki, sőt...
"Ennek kellene lenni a természetesnek. "
Azért nem tudom ha a te tizenéves lányod vetkőzne a felnőtt mondjuk 40-es tnára előtt (és viszont...) mint ebben a leírt esetben ius, akkor is ezt mondanád -e!!
Vagy 5 perc alatt már a rendőrségen vernéd a pultot hogy bilincsbe bilincsbe sajtó újság TV stb??
Na melyik lenne?
Én naturista beállítottságú vagyok, nem zavar a meztelenség.
Öltözés, szauna, nudista strand.
Mi ebben a gond ?
"Mi ebben a gond ?"
Akkor menj ki egy strandra pucéran és menj oda egy X gyerekhez hogy kisfiam kislányom nem húznád le a ruhádat? és utána beszéljünk a dolgokról hogy mi ebben a gond? Jó lesz így? Csak ugye ha ezt megteszed utána nagyon hamar egy rácsos intézményben leszel felügyelet mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!