2/18 anonim válasza:
Mert jó a másik ölében ülni de fiúkéba nem ülhetnek mert mindenki ribinek titulálja őket.
3/18 anonim válasza:
Mert baratok es szoros kapcsolat van koztuk. Nem nagy dolog szerintem
5/18 anonim válasza:
mert kényelmes, mert jó barátok, mert nem volt elég hely, de mind a ketten ülni akartak. Nem minden szól a szexről. Tényleg nem nagy cucc.
6/18 A kérdező kommentje:
És akkor fiúk miért nem?
2019. aug. 2. 23:13
7/18 anonim válasza:
Jó kérdés. Nem is tud rá válaszolni a sok ártatlanul egymás ölébe ülő bárányka :D
8/18 anonim válasza:
Mert a fiúk félnek mindentől, amitől melegnek nézik őket. (A sok híres no homo meme.)
9/18 anonim válasza:
Mert a fiuk tudjak, hogy ha ok csinalnak akkor mindenki b*zizna oket. Mint pl, lanyok arcon pusziljak egymast es senki se szol semmit (nem is kell, mert nem nagy szam) de ha fiuk csinalnak az mas teszta lenne.
10/18 anonim válasza:
Elozo valaszolo vagyok. Nem arra celoztam, hogy a fiuk nem csinalhatjak mert rossz az, ha valaki meleg (nem rossz) hanem csak hogy a tarsadalom ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!