A fiúk szoktak egymás között a szerelemről beszélni?
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként nem szeretném, ha azt hinnétek, hogy úgy gondolok a fiúkra, mint valami érzeketlen fadarabokra, csak nem ismerek egy fiút se közelről, és ezt nem tudtam :-)
Szoktak. De szerintem náluk ez egy intimebb beszélgetési téma és nem olyan mint sok lánynál, hogy bármilyen 5 perce megismert új barátnővel megbeszélik az ilyen (vagy bármilyen) érzéseiket.
A barátom mesélte múltkor felháborodva, hogy pár haverja nekitámadt ilyen kérdésekkel. Azt mondta azért idegesítette, mert ilyet max a legjobb barátjával beszél meg, akit már vagy egy millió éve ismer.
Én ugyan lány vagyok, de szoktam fiúkkal lógni, és mindenféle ilyesmiről is szoktak dumálni. (Nem szégyellik, mivel én jóformán semleges neműnek számítok nekik)
Szerintem teljesen normális az ilyesmi, ha valaki nyílt típus, akkor simán kibeszéli akármelyik haverjával, ha nem, akkor meg csak a legbizalmasabbakkal, szerény véleményem szerint.
Persze.
Multkotkor beszéltünk arról.hogy találkám lesz egy lánnyal,vagy hogy mien csajok jönneek be neki illetve nekem.
Másik haverommal megnlvszerint beszélünk arról hogy kivel akarnánk összejönni.
De segitünk is egymásnak barátnőt találni ha az illetőnek még nemvolt(most nekem segítenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!