Mennyi étellel kell készüljek?
A gulyásnál én 20 dkg-ot szoktam fejenként számolni, de ha más húsféle is van, akkor 10-15 dkg-t. Ez átlagolva és szűken van, de így is 2-3 kg hús kellene hozzá.
A kemencében pedig ne setéscombot süss, hanem Tarját vagy oldalast, mert száraz lesz mint a kutyagumi.
Csirkecombból én biztos annyit vennék, ahányan vagyunk, mert mi van, ha mindenki akar abból enni?
A többi hús maradékát minőségromlás nélkül le lehet fagyasztani.
Gulyás 3kg hús
Egyéb sültek fejenként 20 dkg, tehát az elég nagyjából.
20 db csirkecomb
Mivel a hús összesül, még kapitális adagok nem is lesznek.
Nagyon kell figyelj, hogy mindenkinek jusson minden!
#4
Mindenképpen dobd be a tarját is, különösen ha kevés a leves. A férfiak a levesesek általában, ha kevesebb a férfi akkor elég lesz. Bár én nőként is többre tartom a jó sűrű, fűszeres gulyást, mint ezer csirkecombot,...de ízlések és pofonok, te ismered a csapat kapacítását!
Úr isten, ki eszik meg egy jó gulyás után még 30 deka húst?? :D Jó, mondjuk én 53kg vagyok és a gulyástál nálunk kb. 1 liter..
Nyílt lángon zsíros húst kell sütni, különben szálas lesz, csont száraz! Vagy min. letakarni párolódni.
Gulyásba 3-4kg húst tennék. Jó puha fehér kenyeret kéne szerezni és kenyérszalonnát, hogy lehessen kombinálni. Fokhagymás tarja és mézes csülök szerintem elég, csirkét nem is csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!