Tortakészitő versenyen milyen izű kinezetű tortával készüljek?
Figyelt kérdés
Felkertek hogy nevezzek be.Mar 600 tortat sutottem kb de nem tudom milyennel nevezhetnek be amivel esetleg elnyerhetem a cimet.Meg fantazianev is kellene.Nincsen valakinek jo otlete ezzel kapcsolatban.2018. febr. 20. 23:12
2/7 anonim válasza:
Azt a tortát készítsd el a versenyen amalyiket a legjobban el tudod készíteni a 600-ból
Fantázianév 601-es.
3/7 anonim válasza:
601-es jó név.
Valamilyen mousse tortát készítenék, hagyományos vonalról közelítve. Pl. Gesztenye mousse, meggyzselés+ meggykrémmes betéttel. Csokoládés mandula lisztes piskótával, némi rummal meghintve. Díszítésként valami könnyű roppanós étcsokoládé lehetne jó... pl.
De a gyümölcsös pl. Bazsalikom citrom vonalon is elindulnék a helyedben. Frissítő íz. De ellensúlyoznám fehércsokoládéval.
A másik divatos vonal a sós karamell. Ezek is ütősek. Csak az édességével kell vigyázni.
4/7 anonim válasza:
Én pl. A citrom bazsalikomra szavaznék vagy a sós karamellre :D
7/7 anonim válasza:
Volt már a verseny?Ha igen ,mit vittél?Hogy sikerült?Ha nem,én valami csokitortát vinnék(extra finomat) valami új köntösben esetleg mentával.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!