Nyíregyházán koreai éttermet hol találhatok?
Figyelt kérdés
Pontos címeket szeretnék, köszönöm.2021. szept. 18. 19:05
1/5 anonim válasza:
Nyíregyházi vagyok, de Koreai éttermet nem tudok itt csak Debrecenben. Itt van több kínai étterem pl a Korzóban meg a Plázában, Tescoban. Vagy a belvárosban van egy thai étterem a Mai Tai wok bár a Szabadság tér 1 szám alatt a Korona Hotelnél. A szarvas utca 36 szám alatt meg van egy Sushis.
2/5 anonim válasza:
#1 iq betyár xD Se nem nyíregyházi, se nem koreai étterem. Minek írtál ide egyáltalán? És én minek írtam?
3/5 anonim válasza:
Par atszallasal ott is vagy Szöulban :)))
4/5 A kérdező kommentje:
1 válaszoló.
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást. Örülök, hogy vannak kedves, segítőkész emberek. :)
2021. szept. 19. 00:16
5/5 anonim válasza:
Szerintem erre gondolhatsz:
Amennyire tudom, koreai étterem nincs Nyíregyházán, de nyiregyiként innen már rendeltünk. Nem átverés, az ételek elég drágák, de megfelelnek a eírásnak, és van, ami melegen érkezik. Hogy ezeket az egyik nyiregyi (gyors)étteremben készítik el, központi kifőzdét működtetnek valahol vagy Budapestről/máshonnan hozzák-e, azt nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!