Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen vendéglátásból van...

Milyen vendéglátásból van hiány Győrben?

Figyelt kérdés
Nekünk van egy kiváló helyen lévő belvárosi (óvárosi)34 nm-es üzlethelyiségünk, ahol helyben fogyasztást nem lehet megoldani, mert nem tudunk mellékhelyiségeket biztosítani, de elvitelre bármit, és kávéfőzés is mehet. Készíthetünk elvitelre akár egyszerűbb ebédeket is, mert konyhánk másutt van. Szendvics, sütöde, lángos, stb. ???

2021. szept. 10. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha győri vagy nyilván tudod, hogy a belvárosban minden is van.

Én a helyedben valami streetfood vonalra állnék rá.

2021. szept. 11. 05:03
 2/4 A kérdező kommentje:
1-nek! Igen, magam is abban gondolkodom, de azon belől mit?
2021. szept. 11. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#1vagyok . Valami pulled pork vagy mexikói gyorskajáldának tudnék örülni, mert az nincs. Jó a pulled pork elég melós .
2021. szept. 12. 06:36
 4/4 A.Norbert válasza:
100%
Én nagyon hiányolom a városból a tacot, a corndogot, és a churrost. Ezek full jo kajak, szerintem sokan is vevők lennének rá.
2021. szept. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!