Miket szoktatok enni, amikor nincsen kedvetek enni?
Nem betegségből adódóan, hanem kedvtelenségből és mozgásszegény életmódból adódóan!
Legyen szíves az írjon, aki személyesen megtapasztalta magán a 2 említett dolgot!
Pontosan tudom, mire gondolsz, én SM beteg vagyok, itthon elbotorkálok, és csak napi egyszer tudok enni, de azt is csak "nógatásra". Ráadásul nagyon régóta az a szokásom, hogy kitalálok valamit, ami ízlik, és akkor akár két hónapig egyfolytában azt eszem.
Most pl.3 db vajas zsömle, szalámival és paradicsommal, paprikával.És ennyi a napi étkezésem.
Plusz kávé tejjel, cukorral.
Szerencsére magas és vékony alkatú vagyok.
Tejberizs.
Talán az egyetlen kaja, amit betegen is meg tudsz enni.
Igazad van 1-es, hogy a friss kenyér jó. Többször is megtapasztaltam, hogy volt itthon kenyér, de más ételt fogyasztottam és bizony a kenyér megszáradt. Mivel nem szeretek kidobni ételt, ezért megeszem, de száraz ételt nem jó érzés majszolni.
2-es! A müzli jó ötletnek tűnik, köszönöm!
3-as! A gyümölcsöt kipróbáltam (jelenleg még csak alma volt) és hatékony volt! Visszaemlékeztem, hogy mikor jó érett-folyós szilvát fogyasztottam, hogy az is jó érzés volt. Köszönöm!
4-es! Igen, jó dolog a fogyás, de nem nekem, vékony alkatúnak. A zöldség jó ötletnek tűnik, már a rágás is "felébreszt" a tehetetlenségből. Köszönöm!
5-ös! Nagyon jó ötlet, köszönöm!
6-os! Egy kis életerőt adtál a szalámi+paprika+paradicsommal kapcsolatban, mert visszaemlékszem, amikor jó darabig ezen éltem, viszont: nem olcsó és jelenleg csak ábrándozás lesz ebből. Hosszútávon észben tartom, köszönöm!
8-as! Ha lágyan folyós a tejberizs, akkor tényleg jó bogyós gyümölcsökkel Köszönöm!
Kérdező!
Tartsd is észben, de hidd el, nem olyan drága, mert nem Pick téliszalámi. Itt a helyi hentes készít egy bizonyos fajta szalámit, ami nem olyan drága, de azért finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!