Miért lehet az éttermek teraszán dohányozni? Nem csak a bagósok szeretnek a friss levegőn enni
Meg olcsó pacsuliból se fújjon magára túl sokat. Ne nevetkéljenek, ne köhécseljenek. A szipogástól meg rád tör a körömrágás. Csak a síma cigi zavar, vagy a vapo is? Elektromos?
Ha zavar, megkéred a xaréletűt, hogy ne zavarjon. Elhiszem, hogy van akinek a dohányfüst, olyan, mint ha a pottyantósból inhalálna, de szerintem az esetek többségében ez ideológiai alapon probléma.
Erről, hogy étterem egyik fele dohányzó, másik fele nem, az a fura szitu jut eszembe, mikor anno Malév járatokon az utastérben a folyosó egyik oldala nem dohányzó volt, a másik oldal meg dohányzó. Ez még a rendszerváltás előtti időszak. 80-as évek.
De akkor sem értettem, hogy ez mennyire komoly. Mert a nem dohányzó részben majdnem ugyanúgy szívtam a füstöt, mint az, aki két üléssel odébb boldog képpel fújta szanaszét maga körül.
Szóval ez így a vicc kategória volt. :))
De az biztos, hogy kulturâltság, intelligencia, és/vagy (jól) neveltség kérdése, hogy egy dohányzó mennyire él vissza a lehetőséggel, hogy nincs tiltva számára a dohányzás, olyan helyen, ahol sok nemdohányzó van körülötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!