Még mindig panaszkodnak a vendéglátósok?
A #6 egyébként tárgyilagosan kritizálta mindkét oldalt.
#10 Ha minden vendéget kitiltanak, aki nem a legigénytelenebb, akkor miből/kiből fognak megélni a vendéglátósok? Természetesen tudom, hogy a vendéglátás is munka, nem sétagalopp. Sőt, a vendéglátósok egy részével ellentétben azt is tudom, hogy érteni kell hozzá.
#14 A vendéglátásban dolgozók máshogy definiálják az igényességet, mint ...ti. Nektek már legtöbbször az az izzasztó, vérlázitó és igazságtalan kizsákmányolás kategóriáját súrolja, hogy az ember elvárja, visszaköszönj, ha rád köszön. :D Őszintén sajnálom, hogy rossz élményeid vannak, de ismered a mondást, amilyen amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten! ;)
Egyébként úgy imádom, amikor két agysejtetek sincs, hogy mgértsetek egy igazán egyszerű, szarkasztikus választ - ami tényleg csak egy csípős poénnak indult, nem gondoltam volna, hogy ez a világ ostobája így felpaprikázza magát. Nem, nyilván sikerült beletrafálnom, pontosan rólatok lehetett szó, hogy így magatokra vettétek. :D
#15 Nem tudom, miből vontad le a következtetést, hogy nem köszönök. Egyébként: "Természetesen tudom, hogy a vendéglátás is munka, nem sétagalopp."
Sajnálom, hogy nem olvastad végig, amit írtam, csak azt, amibe bele lehetett kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!