Szerintetek egyes vendéglátósok miért engedhetnek meg maguknak bármit?
"20 napja"
Vagyis az újranyitás napján voltál valahol, és nem tetszett, amit ott tapasztaltál?
Belegondoltál az ő helyükbe? Hosszú hónapok óta bizonytalanságban voltak, majd egyik napról a másikra bejelentik, hogy holnap nyitás.
Se személyzet, se alapanyag, se terasz!
Szerintem biztos mindent megpróbáltak, ami az erejükből telt, hogy kiszolgálják a betérő vendégeket. Lehettél volna egy picit megértőbb, türelmesebb és elnézőbb velük szemben. Lehet, ha most mész be hozzájuk, már teljesen más lenne a tapasztalatod.
(szerintem)
Ha meg nem "futkározott volna" az asztalok között, akkor ki szolgálta volna ki a vendégeket? A pincérenke EZ a munkája!
Szerintem a hiba benned van, egyszerüen csak veszekedni akarsz, meg azt, hogy mindenki szidja öket.
Ha neked meg megfelelö a kiszolgálás, maradj otthon.
Ha panaszod van, és ezt jelezni is akarod, miért hagyod ott az asztalt? Addig kellett volna maradnod, amíg nem kapod kézhez a panaszkönyvet és most már nyugodt lehetnél.
Amúgy meg ki van írva mindenhol, hogy mi a felettes szerv ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!