Még mindig panaszkodnak a vendéglátósok?
Én csak a balaton környékieket hallom panaszkodni a többi környéken nem, mondjuk a balatonnál olyanok mint a mezőgazdasági dolgozók. Ha jó a termés akkor az a baj, hogy sok, ha kevés akkor az.
Csak a rinya megy hogy támogatást kapjanak.
Nyilván nem a tegnapi nap miatt panaszkodnak.
Ha te 2 év 730 napjából 600 napon keresztül csak a jövedelmed 20%-ához jutnál hozzá, a maradék 130 nap normál bevétele maximum a veszteséget tudná mérsékelni.
Egyébként se lehet összehasonlítani még 2 vl egységet se, nem még 2000-et, szóval ez így, hogy vendéglátósok, alapból meredek kijelentés.
Most éppen azon van kiakadva mindenki, hogy nincs normális szakember. Hepciáskodik a szakképzetlen, 8 általános végzett nyári kisegítő gyerek, hogy fizetés emelést akar kapni, miközben napjában ötször étkezik és 4 kávét letol, az egyenruhája (ha egyáltalán méltóztatik felhúzni) úgy néz ki, mintha most hempergett volna egy malaccal. Bajok vannak. Hülyékkel nehéz dolgozni. A hülyékre pedig a még hülyébb "vendég" is rájön.
Tehát az is jó lenne, ha a vevő megadná a kellő tiszteletet a vendéglátósoknak és nem az idegbetegségét levezetni járna éttermekbe/kávézókba (viszont a kocsma az kocsma...). Szerintem mindenki értékelné, ha a Nagy Vendéglátós Kultúrával Rendelkező Magyar nem úgy lépne bemindenhova, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt.
#6 Szerintem mindenki értékelné, ha a Nagy Vendéglátós Kultúrával Rendelkező Magyar vendéglős nem úgy viselkednék, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt.
"8 általános végzett nyári kisegítő gyerek egyenruhája (ha egyáltalán méltóztatik felhúzni) úgy néz ki, mintha most hempergett volna egy malaccal." Ugye erről nem a vendég tehet, vagy ez is a vendég hibája?
De! Most, hogy így mondod, erről egyszemélyben csak és kizárólag Te tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!