Titeket nem zavar a Vapianoban, hogy a gyors elkészítés miatt minden kb nyers?
Az olasz konyhában elsőrangú, hogy minden abszolút friss, és persze nincs sz.rráfőzve.
A tészta, rizs, stb.-t is al dente főzik.
Mit kéne egy jellegtelen csirkemellen agyonfőzni, mikor két perc alatt átsül..?? - nem is értem...
A frissen sült zöldségeknél finomabb nincs! Amikor még ropogós de már nem nyers!
Kérdező, én megértelek. Én pl azokat az ételeket imádom, amik lassú tűzön, órák alatt sülnek meg, és omlósak lesznek és puhák. Igen, én a zöldséget is úgy szeretem hogy vagy teljesen nyers (répa, borsó, uborka, paradicsom, hagyma, retek, káposzta, karalábé, stb) és hideg, vagy úgy, ha teljesen át van hőkezelve vajpuhára.
De van aki meg ezt a stílust szereti, ezt el kell fogadni. :)
Basszus, nem tudtam, hogy ilyen, kipróbáltuk, ennyi, most mit pörögsz ezen? :D
A zöldség oké, de a csirkemellet nem szeretem, ha csak ki van fehérítve és viszlát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!