Svédasztalos etterembe csak szerintem aggalyos hogy beengedik a sv.asztalhoz a vedettsegi igazolvány nélkülieket? Nem ütközik szabályba ez ?
Olyan szabály van, hogy az asztaltól felállva mindenkinek kötelező a maszk, oltottnak és oltatlannak egyaránt.
Ez érvényes bármilyen pultnál rendelésre, svédasztalhoz látogatáshoz, mosdóba menetelre, stb.
Ha ezt nem tartja be a hely, akkor tehetsz bejelentést a rendőrségnek.
Honnan tudod, hogy oltatlan? Attól függetlenül, hogy ő a teraszt választotta, korántsem jelenti azt, hogy nincs beoltva! Vagy te sosem ültél ezelőtt a teraszon, ugye?
De ez csak egy provokatív kérdés akar lenni egy unatkozó, lelkileg beoltott embertől....
Nem ütközik szabályba, bemehet igazolvány élküli is maszkban, amíg leadja a rendelését, illetve svédasztal esetében összeszedi magának.
Biztos nem csak neked aggályos, szerintem van még néhány magadfajta, de az ilyen egyáltalán ne menjen sehova.
Az oltás téged megvéd a betegségtől. Nem? Akkor mi a problémád?
24-es vagyok.
Nagyon érdekel, hogy mit gondolsz arról,amit kérdeztem. Ha védett vagy, akkor nem leszel beteg. Mitől félsz? A védettek ugyanúgy terjesztik a vírust, tőlük is elkaphatod. Nem?
Az oltatlan gyerekeidet félted más oltatlan személytől.
Azt a...
Tőlük nem félsz, csak egy idegentől?
A te oltatlan gyerekeid nem zavarnak az étteremben, csak az idegenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!