Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Futárok jobban keresnek a...

Futárok jobban keresnek a járvány óta?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki futárkodik? Mit tapasztal fizetésügyileg? Jobban keres, amióta mindenki otthon van és házhoz szállítással kérik az ételeket? Nagyon nagy az eltérés vagy csak minimális a "békebeli állapotokhoz képest"?

2021. ápr. 26. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
A többség, aki otthon van, inkább föz magának, mert több ideje van és a saját jobban ízlik neki, meg olcsóbb is.
2021. ápr. 26. 19:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Biztos vagy te ebben? Pont most vonták össze a SZÉP kártya számláit. Szerintem aki eddig magára főzött, az most be fog próbálkozni az ételszállítással, mert nem hiszem, hogy hagyná elbukni a szállás és szabadidő zsebén lévő összeget. Ha eddig nem is, szerintem most biztosan lesznek többlet rendelések.
2021. ápr. 26. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Azt nem tudom, jobban keresnek-e, de hogy több a meló az biztos. Magamból kiindulva: az elmúlt egy évben többször rendeltem a netről mint eddig életemben összesen, és szerintem ezzel más is így van.
2021. ápr. 26. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
Osztom #3-ast! Hiába vagyok itthon, home officeban sokkal jobban kiszaladok az időből és nem mindig van kedvem paradicsomos tésztát enni, mert az a leggyorsabb. Úgyhogy én is többet rendeltem, mint előtte.
2021. ápr. 26. 19:46
 5/5 anonim válasza:
Nagyon is!
2021. ápr. 29. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!