Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Meki, Burger King vagy KFC?

Meki, Burger King vagy KFC?

Figyelt kérdés
Melyik gyorséttermet szereted legjobban ezek közül?

2021. ápr. 26. 18:23
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%

20-as válaszoló vagyok

Mekiben odaadták a kaját, hogy elvihetjük minden megvan, de amikor elkezdtük ellenőrizni, hogy minden megvan-e már hosztak is +2 hamburget meg egy krumplit

2021. jún. 18. 11:48
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Étterem és étterem között is rengeteg a különbség.

Alapvetően a KFC-t szeretem a legjobban, már ha rendesen átsütik a csirkét, bár a választék nem túl nagy (csirke csirkével szinte mindenben csirke). Jártam már olyan éttermükben, ahol nagyon jól el volt készítve, és sajnos több olyanban is, ahol szinte még véres vagy nyers volt a hús.

Burger Kingben nem emlékszem mikor jártam utoljára, így nem tudok róla nyilatkozni.

Mekivel nincs gondom, néha megkívánom, bár nem a legegészségesebb. Itt is ugyanaz, mint a KFC: jártam már olyan étteremben, ahol gusztusosan össze volt rakva az étel és olyanban is, ahol már a csomagoláson látszott, hogy úgy hányták csak össze a burgert. Ez annyival előnyösebb, hogy szélesebb körű a választék: van többféle burger, saláták, édesség, stb.

2021. aug. 12. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!