Meki, Burger King vagy KFC?
1. Burger King
Finomak az ételek, jók az időszakos burgerek, alapból is sokkal jobb az ár-érték arány, mint a mekiben, de vannak nagyon kedvező kuponok is.
2. Alapvetően nem rossz, egy-két étel számomra kicsit "mű jellegű", pl. a sajtburger. Finom időszakos szendvicsek, csirkenugetts jobb, mint a Burger Kingben. Ár-érték arány rosszabb sajnos, többe kerül, ha jól akarok lakni.
3. KFC
Finom ételek, de ár-érték arányban nagyon rossz, nagyon sok pénzt kell otthagynom, hogy jól lakjak. További negatívum, hogy én nyilvános helyen nem szeretem kézzel enni a csontos húsokat, de ez nyilván az egyéni problémám, sokakat nem zavar. Ha viszont itthonra rendelem, az amúgy is magas árra rájön a kiszállítási díj, ráadásul még sokszor ki is marad valami a rendelésből.
KFC-nél a magas kiszállítási díj nem tetszik.
De amúgy szerintem a 3 közül a legminőségibb.
1. Burger King: eddig nem volt vele problémám finom meg minden.
2. Kfc: Itt vannak a legjobb kaják, ha normálisan csinálják meg, de néha az ottani kaja tényleg a legalja.
3. Meki: Nem a kedvencem nem olyan jó a kaja mint a Burger Kingben vagy a Kfc-ben + minden egyes alkalommal amikor ott vásároltunk valamit "elfelejtettek" odaadni (különböző helyeken voltunk, ez nem csak egy helyen történt meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!