Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Meki, Burger King vagy KFC?

Meki, Burger King vagy KFC?

Figyelt kérdés
Melyik gyorséttermet szereted legjobban ezek közül?

2021. ápr. 26. 18:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

1. Burger King

Finomak az ételek, jók az időszakos burgerek, alapból is sokkal jobb az ár-érték arány, mint a mekiben, de vannak nagyon kedvező kuponok is.

2. Alapvetően nem rossz, egy-két étel számomra kicsit "mű jellegű", pl. a sajtburger. Finom időszakos szendvicsek, csirkenugetts jobb, mint a Burger Kingben. Ár-érték arány rosszabb sajnos, többe kerül, ha jól akarok lakni.

3. KFC

Finom ételek, de ár-érték arányban nagyon rossz, nagyon sok pénzt kell otthagynom, hogy jól lakjak. További negatívum, hogy én nyilvános helyen nem szeretem kézzel enni a csontos húsokat, de ez nyilván az egyéni problémám, sokakat nem zavar. Ha viszont itthonra rendelem, az amúgy is magas árra rájön a kiszállítási díj, ráadásul még sokszor ki is marad valami a rendelésből.

2021. ápr. 26. 22:29
 12/22 Alexandra F. válasza:
79%
Szerintem a covid alatt a kfc megváltozott. Nekem mindig a kfc lesz az első, de a mostani húsok szerintem ki vannak szárítva. Ismerősöm azt mondta, hogy elvileg a covid miatt magasabb hőfokon sütnek. (Ez csak egy hír.)
2021. ápr. 27. 09:11
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, én eltudom képzelni 🤷‍♂️
2021. ápr. 27. 09:12
 14/22 anonim ***** válasza:
54%

1. Meki.

2. BK.

3. KFC.

2021. ápr. 27. 11:32
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem mi a jó a mekiben. Lehet hogy csak ott ahol én ettem de a húsnak semmi íze nem volt száraz volt össze vissza volt nyomva...
2021. ápr. 27. 16:55
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
#15 el egyetértek, és amikor elneveznek valamit hamburgernek és benne van egy vékony száraz hús egy szelet uborkával, amit eláztatnak ketchuppal akkor nem értem hogy miért szeretik ilyen sokan
2021. ápr. 27. 17:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A Burgerben imádom a fagyit/shaket+1-2 szendvicset, viszont pl a sültkrumpli nekem csak a Mekiben jön be. A KFC-ben pedig imádom, hogy csípős, szóval ha rendes ételre vágyom (nem csak krumpli/shake/fagyi) akkor általában ezt választom.
2021. ápr. 27. 17:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

KFC-nél a magas kiszállítási díj nem tetszik.

De amúgy szerintem a 3 közül a legminőségibb.

2021. ápr. 27. 19:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mindháromban találok olyat, amit szívesen eszek. Én örülök neki, hogy van választási lehetőség, mert amúgy unalmas lenne. Bár nem sűrűn eszek gyorsétteremben, de olyankor mindig váltogatom. A Burger Kingbe ritkábban megyek, a KFC-be és a McDonald'sba gyakrabban.
2021. ápr. 28. 14:53
 20/22 anonim válasza:
100%

1. Burger King: eddig nem volt vele problémám finom meg minden.

2. Kfc: Itt vannak a legjobb kaják, ha normálisan csinálják meg, de néha az ottani kaja tényleg a legalja.

3. Meki: Nem a kedvencem nem olyan jó a kaja mint a Burger Kingben vagy a Kfc-ben + minden egyes alkalommal amikor ott vásároltunk valamit "elfelejtettek" odaadni (különböző helyeken voltunk, ez nem csak egy helyen történt meg...)

2021. jún. 18. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!