Meki, Burger King vagy KFC?
Figyelt kérdés
Melyik gyorséttermet szereted legjobban ezek közül?2021. ápr. 26. 18:23
A kérdező szavazást indított:
McDonald's
Burger King
KFC
88 szavazat
1/22 anonim válasza:
KFC volt eddig a kedvenc, Burger kinget még nem próbáltam, mekis kajátol meg fáj a hasam és nem tudok jól lakni se tőle.
2/22 anonim válasza:
Szerintem Burger King, de a KFC se rossz az a 2.
3/22 anonim válasza:
KFC a tripszek színtiszta csirkemellből vannak + panír
Imádom és a kamasz gyerekeim is jóllaknak vele és nem fáh a gyomrunk, mint a Mekitől, B. Kingtől
4/22 anonim válasza:
En meki parti vagyok, terhesen csak a sajtburger csuszott le😂 burgerkingben a whopper verhetetlen, a KFC meg borzalmasan gaz. Nyers husu szendvicset adtak, visszavittem es kaptam megegyet ami veres volt. Ertem en, hogy gyorsetterem, de a hust sussek mar at rendesen.
5/22 anonim válasza:
Burger King az első.Második a Mc,KFC nem jön be annyira
7/22 anonim válasza:
Amikor elöször kóstoltam mekit majdnem kiköptem száraz kicsi és íztelen. Burger king már sokkal job volt. Kfc viszont k@rva finom csirke. Sokkal jobb mint akármien házi készitésü nem ugy mint a hambiknál.
8/22 anonim válasza:
Burger King. Gyakran vannak újdonságok, finomabb mint a Meki és az ára is korrektebb. A KFC sajnos iszonyat drága, amúgy finom, de ennyit már nem ér amennyit kérnek érte.
9/22 anonim válasza:
KFC,azért azt szeretem mert nagyon szeretem a csirkét ráadásul az a kevésbé legkárosabb az alábbi 3 közül,nagyon laktató a kfc-s kaják... :)
(Ráadásul most épül a szülővárosomba aminek baromira örülök!!!! :D)
10/22 anonim válasza:
Amúgy a meki sem rossz csak szerintem a Burger Kingben olcsóbban lehet többet enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!