Mennyit dolgozik valójában egy szakács? (Vírus előtt)
Figyelt kérdés
Szakácsok ti mennyit dolgoztok? Nehéz így a családalapítás?2021. ápr. 22. 10:46
11/15 A kérdező kommentje:
+ még 1 kérdés. Heti hány napban dolgoztok?
2021. ápr. 24. 21:35
12/15 anonim válasza:
9es vagyok. En szerettem nagyon 10 evig csinaltam. Lehet h egyszer ujra palyara allok, de amig a legtobb helyen csoda ha mar 4 orara bejelentenek, nincs szabi es tobb ember munkajat kell vegezni addig most eleg egy kicsit... minden hely teljesen mas, ki lehet fogni jot is.. ritkan. A beo valtozo van ahol normal havi 15 nap, de lehet akar 30 is... oke h osszeszedsz havi 500akat de hosszutavon halal. Semmi eleted. Voltam en mar mindenhol. Ahol meg van szabi meg bejelentes ott altalaba keves a fizu. Utcso helyen 4 palyat vittem egyedul alacard meg kiszallitas es meg mosogassak is.. mikor meg jott a covid erre akartak adni napi 12ot 😹 ott is hagytam... igyis megvan a 3kilo mas teruleten + van szabadidom, be vagyok jelentve, fizetett szabi meg minden ami am alap lenne de nekem full uj 😹
13/15 A kérdező kommentje:
Ennyire gáz a helyzet? Elég sok állás hirdetést láttam és azt írták heti 3-4 nap napi 12 órában. Kb 400 ezres fizetés nettóban. Szóval nem értem az ilyen helyek nem tartják be a napi 3-4 napot? És a 12 órából lesz 16?
2021. ápr. 24. 21:54
14/15 anonim válasza:
Igen. Enis igy mentem minden helyre kb.. aztan most szarul megy sporolasbol -1 ember akkor te gyere tobbet vagy pont h jolmegy tobb ember kell nem vesznek fel ujat jaj kibirjatok az 5 napot is. Csak ideiglenes.. atmeneti 😹😹 ja 12 ora de az elokeszuletet meg az elpakolast sokszor nem szamoljak bele... aztan jaa am heti 2x nagy takaritas gyertek hamarabb vagy epp melo utan. Ha beteg vagy a kollegad szenved egyedul ha o beteg akkor te, ha hosszabb lefolyasu suman kirugnak. Meg mindenfele faszsagot kitalalnak, varialnak. Ha egyszer megoldod mar elvaras stb. Tisztelet a kivetelnek
15/15 anonim válasza:
7-es vagyok. Nekem bőven elég volt az a 2 év, míg letettem a szakmát. Előtte imádtam sütni, ebben képzeltem el a jövőmet, majd a gyakorlati hely tönkrevágra, annyira megutáltam. Fizetésről nem tudok nyilatkozni, mert mi csak ösztöndíjat kaptunk (10ezer, + hó végén zsebbe egy ötös), de így is mindenkivel együtt jártunk reggelre, viszont mi (2-en voltunk gyakorlaton) maradtunk ott plusz órákat befejezni a műszakot, és eltakarítani. A 2 év alatt 1x voltam beteg 2 hétig (szalmonellás lettem), majd mikor visszamentem, megkaptam, hogy én nyaraltam abban a két hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!