A McDonald's, miért olyan finom a Csikenmeknágec?
Figyelt kérdés
Mit raknak bele?2021. ápr. 9. 20:03
2/17 A kérdező kommentje:
McDonald's
2021. ápr. 9. 20:07
5/17 anonim válasza:
Ledarált csibe sok adalékanyaggal.
6/17 anonim válasza:
Nem vagyok oda a Mekiért, a nuggets pedig kimondottan nem a szívem csücske, de a hivatalos weboldalon elérhető elég pontos információknál milyen még pontosabb infókra számítasz? Pontos receptre?
7/17 A kérdező kommentje:
Pedig qrva jó. Omlósz, finom csirkeíze van, meg a bunda awww :D
2021. ápr. 9. 20:48
9/17 anonim válasza:
Hát barátocskám, már azon voltam, hogy elmondom melyik bolti terméket kell venni és hogy kell csinálni, hogy kiló számra tudd gyártani, de maradjunk annyiba, hogy ott rohadjál meg a sejpítős sz.r beszédeddel együtt, kizárt, hogy elárulom. Köszönd meg magadnak, majd talán legközelebbre megtanulsz normálisan beszélni...
10/17 A kérdező kommentje:
#8 thanks bro :D
#9 neked meg azt üzenem: nem írtam neked semmi rosszat, csak poénból irtam úgy, szóval le lehet állni :)
2021. ápr. 9. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!