Budapesten van valahol olyan teázó ami az angol teatime/teabreak-et kínálja? azaz finom teák kekszek dzsemek sütemények
Ezt nézted már? Ferenciek tere mögött, Veres Pálné utcában.
Angliában élek és dolgoztam teázóban, és szvsz nem nag cucc otthon összerakni ezt.
Teából a PG tips goldot ajánlom, annak jó az íze.
Tejjel, cukorral.
Scone-t otthon is tudsz sütni, viszonylag egyszerű. Clotted cream mondjuk neccesebb lesz, de vajjal és eperlekvárral is eheted.
Pavlovát pl erdei gyümölcsökkel megtölteni
A puddingos kosárkát szerecsen dióval se nagy cucc elkészíteni (custard tart)
A sósak:
Szendvics kenyeret vajazd meg, karikázz rá uborkát és sózd meg.
Tonhal konzervbe apróra vágott szárzellert, majonézt, citromot tegyél, keved el és kend toast kenyérre
Tojássalátát csírával szintén lehet szendvicsbe
Ha kapsz pici rákot, azt majonézzel bekeverve lehet szendvicsbe
Sajt és chutney is szokott szendvicsben lenni.
Általában a sütik vannak a felső polcon, a scone a középsőn és a sós szendvics alul.
A legtöbb helyen változik mi kerül az édes és a sós részbe, de a scone az alap.
2-es igen tudom nem nagy cucc otthon összerakni inkább a feeling a lényeg persze lattam 1-2 hotel-ben van ilyenre lehetőség 20 ezerért per fő... 😂😅 ami azért nevetséges pár apró süteményért szendvicsért és 1 teáért... kb a legdrágább fő ételük is annyiba kerül...
Atlagosabb helyek meg kevésbé vannak (ami nem tényleg csak a lehúzásra megy) (ne értsetek félre megtudnám fizetni de azert ez sok érte mert maga az anyag díja kb 500Ft…)
Igen lehet sokkal jobban járok ha otthon megcsinálom és majd külföldön megyek el (nem mellesleg teázokban külföldön ilyen is van ötöd annyiért…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!