Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az étteremnek egy feladat...

Az étteremnek egy feladat van, hogy finom étel készítsen. Miért okoz ez nehézséget az éttermek nagy részének?

Figyelt kérdés
A legolcsóbb alapanyagokat használják ami kétszer megszáradt/tönkrement/kiolvadt. Ugyanazt az olajt használják sokáig. A szakács sem tud főzni. Nem értem hogy ez miért éri meg. Egyszer rendel onnan valaki aztán soha többet. Pedig én heti ötször rendelnék, de már a 30. éttermet próbálom ki (lassan elfogynak) ha valamelyik jó lenne akkor csak onnan rendelnék. Aztán mindig meki/burgerking/kfc-t kell ennem, mert ott stabil a minőség, de már nagyon unom meg nem szeretem annyira.
2021. jan. 18. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem jártál még jó étteremben...
2021. jan. 18. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Talán nem olyan dolgokat kéne rendelni, ami egy fél óra múlva már ehetetlen.
2021. jan. 18. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Még hányszor írod ki?

Tanulj meg végre főzni.

2021. jan. 18. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Főzzél. Ami pénzt elköltesz rossz kajára, annyiból te magad már finomat is tudsz készíteni. Ha nem tudsz főzni, tanulj meg. YouTube.
2021. jan. 18. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
36%

Ahol rendelni lehet, az nem JÓ étterem, maximum közepes szintü.

De ha neked a meki/burgerking/kfc a jó minöség, akkor nincsenek igényeid.

2021. jan. 18. 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
"Az étteremnek egy feladat van, hogy finom étel készítsen" Hahaha,hát ez jó poén volt,hol élsz te?Megsúgom az étteremnek egyes egyedül egy célja van :minél kissebb befektetéssel minél nagyobb bevételt elérni.
2021. jan. 18. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem Sheldon Cooper írja ki a kérdéseket :D
2021. jan. 18. 21:51
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom elképzelni se azt, hogy valaki annyire finnyás, hogy semmi se elég jó neki, se azt, hogy valaki annyira peches, hogy akárhonnan rendel, mindig vacak kaját kap!

Szóval, életedben ettél már jó kaját, olyat ami ízlett neked, és meg voltál elégedve a minőséggel?

2021. jan. 18. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:
18%

Az étel frissen jó.

Mire kiért hozzád, egy éppen még ehető valami lesz belőle.

Én sem ettem meg jó rendelt ételt.

Tanulj meg főzni ha jót akarsz enni.

2021. jan. 19. 03:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert így is megélnek.
2021. jan. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!