Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az étteremnek egy feladat...

Az étteremnek egy feladat van, hogy finom étel készítsen. Miért okoz ez nehézséget az éttermek nagy részének?

Figyelt kérdés
A legolcsóbb alapanyagokat használják ami kétszer megszáradt/tönkrement/kiolvadt. Ugyanazt az olajt használják sokáig. A szakács sem tud főzni. Nem értem hogy ez miért éri meg. Egyszer rendel onnan valaki aztán soha többet. Pedig én heti ötször rendelnék, de már a 30. éttermet próbálom ki (lassan elfogynak) ha valamelyik jó lenne akkor csak onnan rendelnék. Aztán mindig meki/burgerking/kfc-t kell ennem, mert ott stabil a minőség, de már nagyon unom meg nem szeretem annyira.
2021. jan. 18. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
Melyik étteremekben csalódtál ? Meséld el részletesebben, hogy miért.
2021. jan. 23. 02:13
 12/12 anonim ***** válasza:
29%
Sírj kicsit hangosabban, jól esik a lelkemnek...
2021. jan. 25. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!