Lecsóautomata? Üzemeltet valami cég ilyet?
Van egy csarnokom, ahol dolgozik nekem pár lakatos/hegesztő, régi összeszokott csapat. Viszont 2-3 alkalommal hetente lecsózást rendeznek, és ez nem fér bele a fél órás szünetbe. Lehet hogy gazdaságosabb lenne üzemeltetni egy ilyen automatát.
Arra gondoltam, hogy ne legyen egyhangú, kellenének különféle opciók, pl. hagymás, inkább paradicsomos, csípőspaprika előválasztógomb, +kolbászdarabkák, vagy +szalonnakockák.
Létezik ilyen?
Nem tudok ilyenről, bár én alapból máshonnan közelíteném meg a dolgot.
Például ha nem egy régi összeszokott csapat lenne, akkor lehet, hogy adott munkát nem 1 nap alatt csinálnának meg, hanem másfél nap alatt.
Vagy ha határidőre kell, akkor fel kéne venni még egy embert.
Szóval szerintem 2-3-szor plusz fél órával jobban jársz.
6 bár én villamosmérnök vagyok, én még szeretek is hegeszteni (na nem 8 órában, de amit otthon kell)
Középiskolában jó tanáraink voltak.
Mókás a kérdésed, gondolom leginkább az unalom szülte!:D
Természetesen nincs lecsóautómata - de ezt te is tudod - de ha lenne is, akkor abba ki főzné bele a kész lecsót?
Mert ugye a lecsó nem az "automatában" születik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!