Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Étteremben milyen nem oda...

Étteremben milyen nem oda illő viselkedést láttál már?

Figyelt kérdés
Ami zavart is téged.
ma 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Állandó klasszikus a hangos telefonálás engem piszkosul tud idegesíteni. Van egy kultúrkör aki még kihangosítóra is rakja a telefont, hogy másik felet is halhassuk. Tudom végtelen empátiaval kellene lenni mindki iránt is. Viszont a síró, hisztiző hangosank ordító gyerekektől egy normális étteremben a hideg frász kerülget. Egy gyorskajás helyen valamiért nem zavar, nem értem miért. A másik a kutyások akik mindig behozzák a kutyát télen is. Értem, hogy a te fejedben az a gyereked. Attól a többieknek egy kutya aminek szaga van és szál a szőre. Tudom te nem érzed (mivel 0-24 szagolod).

Viszont mindenek az alja a aki melletted rágyújtanak a teraszon miközben eszel. Ideje már nem is megyek olyan helyre ahol a teraszon az étkezés közben passzív dohányoznom kell.

ma 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor folyamat néznek/bámulnak a pincérek vagy a többi vendég.
ma 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

5 év alatti gyerek elegáns étteremben. Ennyi idős gyereket tök felesleges vinni, pénzkidobás is, mert a kaját élvezni még nem fogja, de hangos, gusztustalan és kb 15 perc alatt elunja magát.

Érdemes kicsit lazább helyeken elkezeni a gyerek szocializálását, ahol van is gyerek menü, meg nem is baj, ha belegyúrja a sütőtök pürét az etetőszékbe, aztán ha már szépen tud késsel villával, mehet a kicsit flancosabb.

Amikor valaki attól érzi magát uraságnak, hogy egrecíroztatja a személyzetet, pózol, olyan kifejezéseket használ amiket nem ért.

Ezzel pont azt mutatja ki, hogy nem érzi magád odaillőnek, szorong, kisebbségi komplexusa van.

Amikor egy nagyobb csoport nem béreli ki a helyet, de úgy viselkedik, mintha az összes többi vendég az ő nappalijukba toppant be kéretlenül.

Amikor valaki hangosan részeg, áldomásozik.

Amikor egy pár kicsit túlságosan is szereti egymást. Asztal alatt lábbal tapogatni egymást, hosszan smárolni, flörtölni már sok.

ma 12:19
 4/5 anonim válasza:
74%
Paraszt vendéglő Párkányban gyakorlatilag megtestesít minden étterembe nem illő viselkedést.
ma 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
4. Nomen est lómen?
ma 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!