Az emberek többsége lenézni a vendéglátósokat? 20/F
Nem tudom mennyire vigasztal, de életemben nem néztem le vendéglátóst a munkájáért és ezt a kiterjedt baráti körömről is elmondhatom.
Így aztán először értetlenkedtem a kérdésen és a további magyarázat sem győzött meg.
Én senkit nem szoktam lenézni a munkájáról. Sokszor mondják a tanárok, némely szülők is, hogy tanuljál tovább, mert senki leszel, és mehetsz *insert valamilyen lenézett munka*-nak.
Szerintem emiatt simán érezhetitek magatokat lenézve, mert a társadalom szemében csak az ér valamit, aki x évet tanult. Amikor viszont éjjel 11 órakor járok a városban, és azt látom, hogy valamelyik putri dél-pesti téren utcaseprők dolgoznak, akkor elgondolkozok... hány elkényelmesedett diplomás tudná akár egy napig is ezt csinálni, minimálbérért? (és ez most nem kisebbségi komplexus, vagy ilyesmi, hisz egy mérnök, orvos, stb. is fontos, sokszor nehéz munkát végez)
Én igyekszem mindig kedvesen kommunikálni a vendéglátósokkal, mert tudom, hogy mennyire fel tudja dobni őket, ha végre valaki nem egy "sajtburger lesz"-el köszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!