Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Vidéki vendéglő hús nélküli...

Vidéki vendéglő hús nélküli menüjében "Olasz gombás rakott tészta" tejszínes, vagy paradicsomos alapú lehet?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok holnap mit kapok mire tippeltek? mindig okoznak meglepetéseket, na de 550-ért nem várok csodát nyilván
2021. márc. 18. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
A rakott dolgokat sokszor tejszínnel, besamellel csinálják. Lehet azért olaszos, mert van benne oregánó stb..
2021. márc. 18. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem paradicsomos.
2021. márc. 18. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Magyarországon az "olaszos" kaja azért az, mert ilyen néven könnyebb eladni.
2021. márc. 18. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
szerintem tejszínes. lehet holnap én is valami ilyesmit csinálok, köszi az ötletet!
2021. márc. 18. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs leírva az összetétele? Érdekes....

Paradicsomosra tippelnék

2021. márc. 19. 07:19
 6/6 A kérdező kommentje:
na tejszínesen kaptam, de spóroltak a tejszínnel, spóroltak a gombával, majdnem száraz túlbazsalikomozott penne amit így eladnak
2021. márc. 19. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!