Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Havonta hányszor rendelsz kaját?

Havonta hányszor rendelsz kaját?

Figyelt kérdés
Főtt ételt, pl kínait vagy pizzát tehát nem tescós nagybevásárlást.

2021. febr. 14. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Havi 1x rendelek, minden nap kihozza a futár a 4 hétre leadott rendelésemet.
2021. febr. 15. 03:17
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Kb évente 1x, 2x
2021. febr. 15. 05:59
 13/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
73%

Budapestiként korábban hetente egyszer eljártunk mindig másik étterembe, most a korona miatt ezt itthonról próbáljuk megoldani, de így sokkal kisebb a választék, úgyhogy már nagyon unjuk a rendelős kajákat.

De továbbra is tartjuk a heti egyet.

2021. febr. 15. 06:57
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Akkor lepontozás itt is elindult, jó látni.
2021. febr. 15. 11:52
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Cöliákiás vagyok, az egyetlen hely, ahol ehetek - mexikói étterem - nem szállít ki, szóval mostanában sajna sosem (nincs jogsim).

Jóidőben csak felpattantam a bicajra és tizenöt percen belül letekertem, de az utóbbi két hétben rettenet hideg van (-8 -10 fok), előbb fagynék rá a cangára.

De semmiből nem tart összedobni pl egy pizzát is. Lapom mindig van hozzá, így csak rápakolom a tetszőleges feltétet, megsütöm és húsz percen belül kész a forró, ropogós szélű pizza.

Emellett kukorica-tacot is tartok itthon, így a mexikóiról sem kell lemondanom, szerencsére.

2021. febr. 15. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:
78%

Alapból minden napra van rendelve kajám a Cityfood-tól (vasárnapokat kivéve, mert aznap nem hoznak), de ezt ugye előre ki kell választani. Emellett heti egyszer-kétszer rendelek Netpincérről vagy Woltról. Régebben sokkal többet rendeltem tőlük, de azóta elkezdtem inkább ezt a heti előre rendelős rendszert, sokkal jobban megéri anyagilag, és így háziasabb kajákat is eszek. Mert azért egy jó kelkáposzta főzeléket vagy paradicsomos káposztát nem kapni ezeken a klasszikus rendelős oldalakon, és az évek alatt meguntam a pizzát, a hambit meg a mexikóit.

Gyakorlatilag minden főtt kaja amit eszek rendelve van, magamnak max valami alap tésztát csinálok meg.

2021. febr. 15. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Idén szép kártyának az adózása nagyon kedvező. Gyakorlatilag minden szép kártyán kapott 100 forintot átszámolva nettó fizetésbe 35 foritnak felel meg. Így durván 1/3adára jön ki a rendelt kaja, ha ezzel fizetem. Ráadásul a cég nálunk 450 000 forintot odaadott mindenkinek már januárban.

Így azt hiszem többet fogok kaját rendelni és menüs kiszállításban gondolkodom, nem alkalmi rendelésekkel fogok szórakozni. Így előre lehet rendelni akár egész hétre, vagy lehet még előrébb is.

2021.

2021. febr. 15. 18:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mióta ez a lezárásos, online oktatásos, home offfice-os marhaság van, azóta sajnos túl gyakran, hetente többször is. Normális esetben kb. havonta 2-szer szoktam pizzát.
2021. febr. 15. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
Mostanában hetente 1x, ez néha pizza, néha hamburger, néha napi menü.
2021. febr. 16. 12:07
 20/21 anonim ***** válasza:
43%
Naponta 3-szor
2021. febr. 16. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!