Szoktál otthon pizzát sütni vagy inkább rendelsz?
Figyelt kérdés
Én mind2-t szoktam. És mindig ezt :
Hozzávalók:
Pizzalap-vaj-Ketchup-Oregon-sonka-sajt-paradicsom...
2010. jan. 26. 21:02
1/17 anonim válasza:
Itthon sütök. Saját készítésű pizzatészta+ pizzakrém, virsli, kukorica, hagyma, sajt, paradicsom.
2/17 anonim válasza:
anya mindig süt. én sokkal jobban szeretem, amit ő gyúr, mint a pizzázóit.
pizzatészta, pizzakrém, sonka, kukorica, sajt, néha gomba meg brokkoli, meg egy csomó zöldség..:D
3/17 anonim válasza:
én is magam dagasztom a tésztát. sokkal olcsóbb, finomabb, és olyan amilyet én akarok... :)
a pizzaszószt paradicsomszószból és olasz fűszerekből készítem, de szoktam fokhagymás tejfölös alapot is csinálni.
4/17 anonim válasza:
Én is magam sütöm, változó mikor mit rakok feltétnek.
5/17 anonim válasza:
otthon sütök pizzát, feltét: tejföl, paradicsompüré, oregano, bazsalikom, sonka, gomba, sajt.
6/17 anonim válasza:
nekem is anyukam süt, és soha nem ettem még annal finomabbat: a gombat (altalaban vargánya, de finom csiperkebol is) megparolja hagyman, leönti jo sok paradicsommal, fokhagyma, fuszerek, majd az egeszet tejszinnel higitja! A tesztat pedig ö dagasztja. Isteni finom! de barmi mast is tehetsz gomba helyett: zoldsegek, sonka stb..
7/17 anonim válasza:
Én sajnos nem vagyok egy nagy konyhatündér, és időm/türelmem sincs, így inkább rendelek, vagy bedobok egy fagyasztott pizzát a sütőbe.
8/17 anonim válasza:
Én magam sütöm - még életemben nem ettem rendelt pizzát.
9/17 anonim válasza:
Én sajnos pizzát még nem tudok csinálni vagy rendelek vagy fagyasztottat sütök
10/17 anonim válasza:
Mindig én sütöm, sosem rendelek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!