Szoktál otthon pizzát sütni vagy inkább rendelsz?
Figyelt kérdés
Én mind2-t szoktam. És mindig ezt :
Hozzávalók:
Pizzalap-vaj-Ketchup-Oregon-sonka-sajt-paradicsom...
2010. jan. 26. 21:02
11/17 anonim válasza:
Sütöm. Mindig van tészta lefagyasztva a fagyóban. Naggyon ritkán rendelni is szoktunk, de tényleg csak szökőévben.
12/17 anonim válasza:
Néha rendelek, akkor is csak Pizza Hut (bár nem olcsó...)
Legtöbbször anyu süt, isteni tésztarecept, házi készítésű szósz, ananász, sonka... nyamm most de megkívántam :P
13/17 anonim válasza:
Mindig én sütöm, sosem rendelünk. Egy rendelés árából 3-4 óriás adag (1 adag = 12 nagy szelet) otthoni pizzát készítek, és sokkal bővebben kerül rá feltét is, mint a futárosra. 1 rendelés árán 3-4-szer ehetünk pizzát !
Amúgy múltkor a szomszédhoz jött a futár, dudált, kinéztünk. Amíg a szomszéd összeszedte magát és a pénzt, és kiment a kapuhoz, addig a futár csipegette a dobozból a feltétet :=(.
14/17 anonim válasza:
Változó, bár a házit jobban szeretem. Rendelni inkább a kollégiumban, az iskolában szoktam, amikor sokáig vagyunk fenn a műteremben.
15/17 A kérdező kommentje:
Én rendelni is szoktam mert az unokatesóm szülei pizzázót nyitottak tavaly nyár óta de már bezártak. de amikor itt volt az uncsim, ingyen kaptuk a pizzát...
2010. jan. 27. 18:35
16/17 anonim válasza:
Rendelni szoktam, bár itthon is szívesen sütnék!
17/17 anonim válasza:
mindig rendelem mert anya nem tud sütni főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!