Havonta hányszor rendelsz kaját?
Figyelt kérdés
Főtt ételt, pl kínait vagy pizzát tehát nem tescós nagybevásárlást.2021. febr. 14. 21:54
A kérdező szavazást indított:
Minden nap
Heti 3-4 alkalommal
Kb minden héten egyszer
Havonta 2-3×
Havi kb egyszer
Változik, attól függ van-e időm vásárolni
Nagyon ritkán, esetleg pár havonta
Sosem rendelek, mert nem szeretem
Sosem rendelek mert speciális diétán vagyok (pl cökália)
Nem rendelek mert nincs rá pénz
99 szavazat
1/21 anonim válasza:
Kb egy hónapban 1-2x szoktam mikor már túl sok a főtt étel ilyenkor inkább rántott sajtpt gyros pizzát és salátát rendelünk
2/21 anonim válasza:
Nálam minden vasárnap +- pár nap a pizza nap. Szóval minden héten
3/21 anonim válasza:
Nagyjából 10 pizza rendelésem lehet, per év.
5/21 anonim válasza:
Sosem rendelek, viszont hazafelé munkából veszek gyrost, kínait és meki menüt kb havonta, kéthavonta egyszer.
6/21 anonim válasza:
Nagyjából soha nem rendelek. Ha megkìvánom a junk-ot inkább én elkészìtem.
Biztos nem olcsóbb nagyon ìgy se, és ugye időbe is belekerül, de ìgY kissebb a bűntudatom.
7/21 anonim válasza:
Kb havonta egyszer rendelek, pizzat. (Ahol en lakom ez az egy etterem szallit ki)
Viszont heti egyszer csinalok itthon junk foodot, mult heten 3 emeletes hambi, elotte empanadas, meg volt hazi pizza is.
Szoval kb heti egyszer eszek “gyorskajat” amibol havi egy ami rendelt.
8/21 anonim válasza:
Nagyon ritkán rendelünk. Alapból nem nagyon szoktunk ilyen gyorskajákat enni (ha meg igen, akkor általában itthon megcsináljuk magunknak, de ez is elég ritkán fordul csak elő), de ha igen, akkor általában pizzát, évente néhányszor rendelünk, és ennyi.
10/21 anonim válasza:
Mióta itthon vagyok homeoffice-ban, azóta jóformán heti szinten, vagy akár heti többször, nincs energiám ennyit főzni.
Normál esetben havi egy-két alkalom vagy annyi se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!