Ha full nyers húst kaptam az kiszállításkor, hova fordulhatok?
Véleményezheted a facebook oldalukon, ha van lehetőség, de amúgy az egyetlen amit tehetsz és most pandémia idején az éttermeknek a legrosszabb, ha nem rendelsz onnan többet.
Én is jártam már ehetetlen ételekkel, bár én mindig korrekt vendéglátósokkal találtam szembe magamat, és próbáltak kárpótolni.
Ami nyers, az még holnap is nyers lesz, az meg, hogy beleharaptál evidens, mert ez szokták tenni a kajával és így derült ki, hogy nyers!
Tedd a hűtőbe és holnap intézkedj!
Igen, jó kérdés mi volt a kaja. Pl. hamburgernél, steaknél, szűzérménél néhány marhahúsból készült ételnél teljesen normális, hogy a hús részben nyers, vagy legalábbis rózsaszín marad.
Utólag max. értékelni tudod őket google-n vagy facebookon, de akkor helyben tudtál volna panaszt tenni akár nekik akár a netpincérnek (vagy másnap reggel)
Kiírod a Facebook profilodra és megjelölöd az oldalt benne.
Google-n is írd meg nekik a magadét!!!
Felháborító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!