Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy nem szégyellnek 1.000...

Hogy nem szégyellnek 1.000 forintért adni egy sajtoshamburgert?

Figyelt kérdés

Egy éve de inkább másfél még 500 körűl volt a sima, 600 körűl a sajtos, jó van ahol drágább, de ez volt az átlag.

Mostanában csak elvitelre lehet mindenhonnan venni, de szokták kérdezni, hogy csomagolják-e vagy nem, én mem szoktam, mert kimegyek és kint az utcán megeszem. Ha nem csomagolják nincs csomagolási díj.

Azt figyeltem meg, hogy most szinte nagyon sok helyen 1.000, de drágább is a hsmburger. Ma vettem egy sajtost, hát ott ahol 600 volt, most 1.000 forint. A sima 800, a sajtos 1.000 és csak két kis cdipet sajt vsn benne, azért fizet az ember 200 fotintot. Az egész hamburger drága, a gyros pedig 1.300 helyett, 1.700 forint meg van ahol 2.000.

Nagyon megemelték az árakat.

Nem szégyellnek egy hamburgerért egy ezrest meg több mint egy ezrest kérni? Miért csinálják ezt?

Nrm megyek többet étterembe, megvedzem boltból és megcsinálom magam.

2021. jan. 30. 17:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy meg értesz a mezőgazdasàghoz is, amint olvasom. Mert a paraszt miatt dráma minden.... Apja faxàt! Mert a paraszt kimegy a Földre, s leszedi a termést mi? 8x kell kapàlni, 3x permetezni, de időben. Leszedni, osztàlyozni, tàrolni, tàrgyalni, ki veszi meg, hogy lesz eladva, hogy lesz ételünk, szàmlànk. Ti szartok rà. Olcsó legyen. A parasztok butàk. A férjem hentes, plusz vendéglátó főiskolàt végzett. Én csak epidemiológus, meg élelmiszeripari mérnök vagyok. Egy buta paraszt.
2021. jan. 30. 23:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!