Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy nem szégyellnek 1.000...

Hogy nem szégyellnek 1.000 forintért adni egy sajtoshamburgert?

Figyelt kérdés

Egy éve de inkább másfél még 500 körűl volt a sima, 600 körűl a sajtos, jó van ahol drágább, de ez volt az átlag.

Mostanában csak elvitelre lehet mindenhonnan venni, de szokták kérdezni, hogy csomagolják-e vagy nem, én mem szoktam, mert kimegyek és kint az utcán megeszem. Ha nem csomagolják nincs csomagolási díj.

Azt figyeltem meg, hogy most szinte nagyon sok helyen 1.000, de drágább is a hsmburger. Ma vettem egy sajtost, hát ott ahol 600 volt, most 1.000 forint. A sima 800, a sajtos 1.000 és csak két kis cdipet sajt vsn benne, azért fizet az ember 200 fotintot. Az egész hamburger drága, a gyros pedig 1.300 helyett, 1.700 forint meg van ahol 2.000.

Nagyon megemelték az árakat.

Nem szégyellnek egy hamburgerért egy ezrest meg több mint egy ezrest kérni? Miért csinálják ezt?

Nrm megyek többet étterembe, megvedzem boltból és megcsinálom magam.

2021. jan. 30. 17:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

10-es vagyok.

Túlzás a 4000 /kg???!!!

Ember, a teszkóban egy hányadék parizernek 3000 ft kilója!

Egy májkrémnek, aminek 25% a máj tartalma, (amit nagyker áron párszáz ft-ért vesznek meg) a többi ipari szalonna, meg víz, 2200 ft kilója!

A picknek a szar debreceni kolbásza, amibe mindent is beledarálnak, 5000/kg!

Folytassam ?!

[link]

Ezt nemrég lőttem. "Mangalica" kolbász. 10.400 ft /kg. Tízezer négyszáz!

2021. jan. 30. 18:48
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

"helyi maszek henteshez is megyek, akkor se látok 1.800 Ft-nál magasabb kilónkénti árat"

Ugye érted, hogy nem tőkehúsokról beszéltem, hanem húsipari termékekről?

2021. jan. 30. 18:50
 13/21 anonim ***** válasza:
63%

13, te nagyon ügyetlenül vásárolsz!

Vagy diret trollkodsz és a lehető legdrágább árakat próbálod itt általánosként beállítani...

2021. jan. 30. 18:52
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Menő vásárcsarnoki termelőnél veszem a mangalica kolbászt, nincs 4e ft kilója!
2021. jan. 30. 18:54
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
2021. jan. 30. 18:55
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

13, nem azt mondtam, hogy meg is veszem tízezerért a kolbász, de ettől még egyáltalán nem trollkodok!

Ezek nem a lehető legdrágább árak, hanem tények!

Parizer, májkrém, "vörös tömlős termékek" ami ugyanaz a prád, mint a parizer, csak van benne ilyen olyan söpredék, vagy virsli, stb , ezek 2-3 ezer ft/kg áron mennek, bármilyen multinál.

Ha olyan terméket akarsz venni, amiben valóban hús van, az olyan 4-5 ezer körül kezdődik.

Ja, ez nagy kiszerelés, bemész egy lidlbe, aldiba, ahol hentes pult sincs, csak kis kiszerelésű vákumfóliás cuccok, ugyanez 6-7 ezer / kg.

Ezek az átlag boltok árai!

Ki lehet fogni olcsóbb hentest, 1-2 dolgot be lehet szerezni ha szerencséd van, de nem a legolcsóbbakról, meg a szerencséről beszéltem, hanem a kő kemény magyar valóságról!

Ezek az átlag árak, átlag boltokban! Nézz szét!

2021. jan. 30. 19:00
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

Tényleg szemellenzőt hordasz!

A lidlben a 87%hústartalmú virsli kb 2e ft-os kg-áron van. Ugyanittva csabai kolbász 699 / egy pár, negyedkilós, pick gyártmwny... és hasonlóképpen egy csomó más termék .

2021. jan. 30. 19:15
 18/21 A kérdező kommentje:

Épp most év vége előtt jelentettem be egy vendéglátót, mert ételmérgezést kaptam az ebédjüktől.

A nébih válasza az volt, hogy megjelentek a bejelentésem alapján a vendéglátóegységbe és hiányosságok miatt eljárást indítottak, valamint a szabályok betartására kérték őket.

Valami eljárás indult, de nem zárt be, mert nyitva van.

2021. jan. 30. 22:08
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Ja szóval te vagy a viceházmester..a komcsi rendszerben szép karriered lett volna...
2021. jan. 30. 22:17
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne vegyél. Életemben nem vettem, s teljesen jól elvagyok.
2021. jan. 30. 23:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!