Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért szakad a kézzel nyújtott...

Miért szakad a kézzel nyújtott pizza tészta?

Figyelt kérdés

#Nyujtaskor
2020. szept. 30. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
A gyakorlottaknak nem szakad.
2020. szept. 30. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Nem jól csinálod.
2020. szept. 30. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem jó az állaga.
2020. szept. 30. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

nem kelesztetted meg eléggé

nem jó a tészta állaga, túl kemény

nem vagy gyakorlott, túl eröszakosan akarod nyújtani


ha minden rendben van, akkor nem szakad

2020. szept. 30. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem dagasztottad eléggé, nem alakultak ki a gluténláncok.
2020. szept. 30. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!