Miért szakad a kézzel nyújtott pizza tészta?
Figyelt kérdés
#Nyujtaskor
2020. szept. 30. 12:10
4/5 anonim válasza:
nem kelesztetted meg eléggé
nem jó a tészta állaga, túl kemény
nem vagy gyakorlott, túl eröszakosan akarod nyújtani
ha minden rendben van, akkor nem szakad
5/5 anonim válasza:
Nem dagasztottad eléggé, nem alakultak ki a gluténláncok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!