Hogyan szoktál választani egy étlapról?
Itt arra gondolok,hogy általában nagyon sok szimpatikus étel van és mindig nehézséget jelent számomra eldönteni mit egyek.
Ti nehezen döntitek el?
Ket reszre oszthato, ha egy atlag (olcsobb) etterembe/kifozdebe megyunk, akkor azt rendelem, amit eppen a legjobban kivanok, es ami a legjobban hangzik.
Ha egy magasabb kategoriaju etterembe ulunk be, en is valami kulonlegesseget valasztok, olyat amit nem keszitettem meg el otthon, vagy akar meg sohasem ettem.
Szakmabeliként sajnos pontosan tudom, hogy a legjobb konyhákon is bőven előfordulhatnak katasztrófák, pláne ilyen magasan képzett szakembereknél, amilyen lett mostanra az országos felhozatal.
Úgyhogy alapból csak arra a 2, max 3 helyre szoktunk menni 1-1 vacsorára, ahol valamelyik barátom, volt kollégám dolgozik, akivel mai napig tartom a kapcsolatot.
Rájuk csörgök előtte, egyeztetünk mikor dolgoznak, ha odaértünk, benézek a konyhára váltok velük pár szót, viszek egy üdítőt, ilyesmi, aztán megkérdezem, mit ajánl.
Persze van egy elképzelés, nagyjából milyen kategória amit szívesen megennénk, de ezen belül ráhagyom.
Illetve a párom néha szokott olyat kérni, ami nincs étlapon, de egyszerű, anyag van hozzá, ugyanúgy 5 perc alatt meg lehet csinálni, mint bármelyik másik kaját.
Szóval így szoktam választani.
Fordítva ugyanígy megy, engem is szoktak hívni, jönnének kajázni. Vagy rokonuk, ismerősük, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!