Meki vagy egy jó hamburgerezö/gyrosos/pizzázó, melyiket szoktátok választani inkább?
Személy szerint csak a meki mert egy jó hamburgerezöben hiába dolgoznak jó alapanyogakkal semmi különleges nincs benne megtudnám csinálni magamnak jóval olcsóbban, ugyanez igaz a pizzára is.
Gyrosos esetén még hozzájön az is hogy sokszor gyenge minosegu húst adnak 10 évvel ezelött mindegy volt hova mentem mindig hasmenés volt a vége, és itt is játszik hogy magamnak sokkal jobbat tudok olcsóbban
Még mekit nagyon nehéz leutánozni sosem kapom ugyanazt az ízt hiába probalom
Huh, akkor még nem voltál tényleg jó hamburgerezőben. Te otthon azt a minőséget kétlem, hogy elő tudod állítani. Nem mindegy a hús sütése, a szószok típusa stb..Egy igazán jó gyrosos nem azt a minőséget adja, mint a huszadik sarki éjjel-nappali büfé. Igazi fetakrém, finom, minőségi hús, helyben sütött pita stb..
A pizzák esetében is ugyanez. Egy jó fatüzeléses kemencében készült pizza utánozhatatlan számomra.
A mekit szerintem azért nem tudod leutánozni, mert műkaja. Azokat a mesterségesen megkreált ízeket otthoni zsömlével, mustárral stb..nem lehet megalkotni..
Inkább kézműves hambi. A meki nekem "ehetetlen". Se íze, se bűze, sílány alapanyagokkal dolgozik. Pl. Lapkasajt... komolyan?
Kisgyerekeknek elmegy, de én bárhányszor esélyt adtam a Mekinek mindig csalódnom kellett.
Hangulatfüggő, egyik sem zárja ki a másikat. Mára eljutottunk oda, hogy minden kajával és kajáldával szemben van egy kis bizalmatlanság bennem, hiszen nem látom ki, miből és hogy csinálja azt, amit majd megeszek, a rossz tapasztalatok meg gyűlnek azért az évek folyamán.
Bár, talán a mekiben nem volt még ilyen, mert ott pontosan azt a műanyagot kapom, amit várok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!