Meki vagy egy jó hamburgerezö/gyrosos/pizzázó, melyiket szoktátok választani inkább?
Személy szerint csak a meki mert egy jó hamburgerezöben hiába dolgoznak jó alapanyogakkal semmi különleges nincs benne megtudnám csinálni magamnak jóval olcsóbban, ugyanez igaz a pizzára is.
Gyrosos esetén még hozzájön az is hogy sokszor gyenge minosegu húst adnak 10 évvel ezelött mindegy volt hova mentem mindig hasmenés volt a vége, és itt is játszik hogy magamnak sokkal jobbat tudok olcsóbban
Még mekit nagyon nehéz leutánozni sosem kapom ugyanazt az ízt hiába probalom
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Huh, akkor még nem voltál tényleg jó hamburgerezőben. Te otthon azt a minőséget kétlem, hogy elő tudod állítani. Nem mindegy a hús sütése, a szószok típusa stb..Egy igazán jó gyrosos nem azt a minőséget adja, mint a huszadik sarki éjjel-nappali büfé. Igazi fetakrém, finom, minőségi hús, helyben sütött pita stb..
A pizzák esetében is ugyanez. Egy jó fatüzeléses kemencében készült pizza utánozhatatlan számomra.
A mekit szerintem azért nem tudod leutánozni, mert műkaja. Azokat a mesterségesen megkreált ízeket otthoni zsömlével, mustárral stb..nem lehet megalkotni..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Inkább kézműves hambi. A meki nekem "ehetetlen". Se íze, se bűze, sílány alapanyagokkal dolgozik. Pl. Lapkasajt... komolyan?
Kisgyerekeknek elmegy, de én bárhányszor esélyt adtam a Mekinek mindig csalódnom kellett.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Hangulatfüggő, egyik sem zárja ki a másikat. Mára eljutottunk oda, hogy minden kajával és kajáldával szemben van egy kis bizalmatlanság bennem, hiszen nem látom ki, miből és hogy csinálja azt, amit majd megeszek, a rossz tapasztalatok meg gyűlnek azért az évek folyamán.
Bár, talán a mekiben nem volt még ilyen, mert ott pontosan azt a műanyagot kapom, amit várok :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!