Mennyire jellemző a magyarországi éttermek konyháira az igénytelenség, a kosz, és a lejárt éppcsak nem romlott kaják eladása?
Figyelt kérdés
#koszos kajáldák
2020. jún. 19. 00:28
1/10 anonim válasza:
Fővárosban, nagyvárosokban nem tudom, hogy megy. Nálunk falun,kis városban nagyon odafigyelnek a higiéniára, és a szabályok betartására, dolgoztam több helyen. Szerintem úgy vannak vele hogy inkább, mint egy fincsi büntetés.
2/10 anonim válasza:
Nagyon. Budapesten olyan csilli villi helyeken özönlenek a konyhában a csótányok, meg a penész, büdös hús, stb hogy elájulna aki nem járatos a vendéglátásban. Szerencsére vannak kivételek ahol merek enni , de ez 3/10 hely arányaiban
3/10 anonim válasza:
Kisvárosban lakok. Mamám sok étteremben dolgozott az utóbbi időben, mert egyik helyen se bírtak annyi bevételt kitermelni, hogy kifizessék a munkáját... Katasztrófa. A város legsikeresebbike romlott húst szolgál fel, aminek már szaga van, a konyhájában csótányok vannak, és nem mossa el az evőeszközöket, ugyanabban az olajban süt vagy egy hétig... Borzalom.
4/10 anonim válasza:
Retek hely mindegyik konyha, de en abbol indulok ki, hogy nalunk is a konyhapulton buliznak a macskak allandoan a retkes labukkal, ha az itthoni kajatol nem leszunk betegek, es az ettermitol sem lettunk meg soha, akkor inkabb nem gondolok erre, mi mehet a konyhaban hatul. Valamilyen szinten mindenhol odafigyelnek a higieniara, jo esetben azert ha leejtik a szelet nyers hust, leoblitik, mielott megsutik.
5/10 anonim válasza:
Utolsó mekkora vagy.
Nálam is itt buliznak a macskak az asztalon a retkes labukkal, de azok az én macskaim.
Nem.eazek mindenhol.
6/10 anonim válasza:
Nálunk nagyon odafigyelnek mindenre. Bár nem sűrűn járok étterembe, de ahol meg szoktam fordulni, ott a padlóról is enni lehetne, úgy csillog. És ez szerintem biztos igaz a konyhára is. Romlott kaját még sosem kaptam, és mást sem hallottam panaszkodni. Ja, kisvárosban lakom.
7/10 anonim válasza:
A 6-os vagyok. Amúgy szerintem étteremje válogatja. Vannak persze szutyok helyek is, de vannak, ahol nagyon is odafigyelnek a minőségre, a tisztaságra.
8/10 Sunshinedoll válasza:
A tesóm dolgozott budapesten egy menő hotel éttermében, ahol ecettel mosták a romlott halat, hogy elvegyék a szagát :)
9/10 anonim válasza:
Étteremtől is függ, itt a környéken azért a normálisabb (nem drága) helyek már eléggé odafigyelnek ilyen dolgokra. Ami ilyen téren nagy rakás szemét errefelé, az a Pizza King, és a Pizza Forte. Ami külön szomorú, hogy a Forte igen drága, ehhez képest eddig csak az ő pizzájuk volt képes olyan hasmenést okozni, hogy azt hittem kiszakadt az epém. Örök kedvencem az avas, nyers bacon náluk, amit direkt a sajt alá tesznek, nehogy megsüljön. Meg hát a futárokon is többször látszódott, hogy elegük van abból ami ott megy.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, jó tudni ezeket, akkor inkább főzök itthon. Az, hogy a külső részek mennyire tiszták, szerintem nem mérvadó, azt könnyebb tisztán tartani, mint a konyhát. Én nagyon gondosan kezelem az ételeket otthon, és ezt várnám egy étteremtől is, de sok helyről hallok durva sztorikat.
2020. jún. 20. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!