Miért lett ennyire igénytelen az ország?
Munkámnak köszönhetően sokat utazok Magyarországon, és szomorúan látom, hogy évről- évre egyre igénytelenebb az ország.
Emlékeim szerint 5-10 éve még szinte hetente- kéthetente vágták az útszéli földeken, parkokban a gazt és a füvet, most sok helyen nem is vágták még idén, mert helyenként 1,5- 2 méter magasra nőnek a gyomnövények.
A magántulajdonban lévő kerteket is sokfelé elborítja a gaz, a fű szintén magas, mert senki sem ápolja tulajdonát.
Én hetente lenyírom a kertemben (ami kb. 600m^2-es) a füvet, mégis igénytelennek érzem magam, mikor lassan már eltelt egy hét a legutóbbi fűnyírás óta és ránézek a kb. 10-15 cm magasra növő fűre.
Miért lett ennyire igénytelen az ország?
"Én hetente lenyírom a kertemben (ami kb. 600m^2-es) "
Jár a buksisimi!
De nem értem, miért jó az embereknek az, ha minden úszik a méteres gazban és olyan a kert és a környék, mint az apokaliptikus filmekben?
Bezzeg Nyugat- Európában ezzel nincs gond, ott nincs ilyen igénytelenség.
Mert egekben van nálunk az erre használatos gépek,azok alkatrészeinek,de az üzemanyagok ára is .Az önkormányzatokna k erre nem futja .A közmunka programnak vége,a Viktor leamortizálta ezt is .
Sok helyen kihaltak a gazdák,a fiatalok meg külföldön dolgoznak .
Csak a Fidesz szerint dübörög itt minden,de jobb lenne a forint árfolyamára is ránézni .
Talán azért is,mert le ment a tojás áfája,ezért ment fel az ára .
Te a saját autódon utazol,amit cég tankol ?
Nem hinném .
Tegyél fel még egy kérdést-miért hordja mindenki az út szélére a szemetet.
Bocsánat, nem mindenki.
Ez egy ilyen igénytelen, beleszarós, velejéig romlott ország lett. Az okokat most ne keressük.
Aki elmegy-az nem csak a pénz miatt megy.
Minél keletebre megy az ember annál igényteleneb az adott ország, ez jellemző már évek óta erre a országra, igénytelenség, nem törődömség ahogy írták is.
Tudom ez nem ide tartozik csak egy példa de tekints vissza, Németország szinte teljesen megsemisűlt a háború után, szinte mint Magyarország, mégis képes lett egy igényes országgá fejlődni, esztétikai okokból főleg!
Egyszerűen Magyarországnak is meg van a lehetősége ugyan olyan igényesnek lenni mint Ausztriának! ahogy átléped a határt már látszik a nagy különbség, meg is van a véleményük az ottani osztrákoknak rólunk az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!