Miért olyan igénytelen minden hirdetés, ami a Facebook Marketplace-en van?
Ma valahogy oda tévedtem, bárcsak ne tettem volna: Minden hirdetés szövege igénytelen (egy-két hirdetést kivéve, ahol újonnan épült házakat és/vagy ingatlanokat árultak), de a legtöbb holmi lopottnak tűnik (vagy 100 régi mobiltelefon felsorakozva egy asztalra, kábelek, laptopok, minden szir-sz*ar egyben), 2-3000 Forintot érő akusztikus gitárok szakadt húrokkal, görbe nyakkal, rengeteg használt ruha, igénytelen bóvli, hamis kínai órák, lopott meg betört kijelzős iPhone-ok, stb. stb.
Valakinek komolyan megér 1000 Forintot csupán az, hogy kiadja valakinek a lakcímét ahonnan elvihetik ezeket?
Ki a nyertese ennek az egész piacnak?
Vagy csak itt Magyarországon ennyire siralmas a helyzet, külföldön különb dolgokat is árulnak ezzel a funkcióval?
Én nem az termékeken borzadok el, mindenki azt árul, amilye van, amit akar, kb. bolhapiac-kategória.
Engem az döbbent le, hogy mennyire igénytelenek az emberek, mennyire nem tudnak egy hirdetést megfogalmazni, kiírni rendesen az árát, (lásd 25 Ft-os autó, de ez rendszeres), és még normális fényképeket se képesek feltenni. Tényleg nagyon igénytelenek, vagy bénák, és néha az árak is nevetségesen drágák, van, amit a boltban olcsóbban megkapok újan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!