Hogy reagáljátok le ha átver a vevő (magán adás-vétel, facebook csoport, marketplace, jófogás)?
Azokhoz szól a kérdésem akik szoktak eladni ezt azt a neten.
Ha lebeszéltek egy időpontot egy termék megtekintésre, vásárlásra, de nem jön a vevő olyankor hogy reagáljátok le?
1.- az a helyzet, hogy aki elad, annak ez benne kell, hogy legyen a pakliban, tudomásul kell vennie, hogy előfordul, nem jön el a vevő. Bárkinek bármi közbejöhet - én 1 esetből nem szoktam nagyobb ügyet csinálni, csak megírom neki, hogy jelöljön meg egy időpontot, mert nem akarom feleslegesen várni.
2.- pont ezért nem szoktam ilyen helyeken árulni, mert ezeken az oldalakon sokkal kevésbé törődnek a másik ember idejével, lazább a szabályzat is - vagy nincs is.
Régen a Vaterán is voltak ilyen vevők, de most már szerencsére kevesebben vannak, "jólneveltek" lettek :-)
ott azért nagyjából azok licitálnak, akik TÉNYLEG meg akarják venni a terméket.
Azokon az oldalakon, amit felsoroltál, jobban megy az "időrablás" és nekem olyan kevés van, hogy inkább nem adok el ilyen helyeken.
Bár épp ma gondoltam, hogy felteszek valamit a Marketplace-ra - hátha ott jobban elmegy :-)
Én úgy oldottam meg hogy csak olyan helyre beszéltem meg találkozót, ahol eleve volt dolgom így nem volt akkora gond ha feleslegesen kellett várnom rá.
Ezen felül attól függöt a töbi, hogy milyen körülményeket választott az eladó. Aki azt akarta hogy egy vasutállomás peronja elött, vagy egy bevásárlóközpont bejárata elött szobrozzak, arra 5-10 percet vártam, aki kényelmesen várakozásra alkalmas helyszínt ajánlott arra fél-1 órát is vártam. Vittem magammal laptopot, elvoltam.
""nekem amúgy meglepően jók a tapasztalataim, csak néhány százalék nem jön el,"
4-es, hol adsz el, hogy ilyen jók a tapasztalataid?
Mely oldalra jellemző ez? Face csoport?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!