Pizzafutárnak szoktam, mert amúgy is helyben fizetem, de itt előre ki kell fizetni bankkártyával és van külön szállítási díj is.
2020. jan. 29. 15:37
1/7 anonim válasza:
Ha előre fizeted,akkor a te futárodhoz nem jut el az a pénz.
Ha csak nem azt csinálják,hogy a többletet havonta elutalják a dolgozóiknak.
Szerintem az a pénz a kfc-nél marad...
2020. jan. 29. 15:43
2/7 anonim válasza:
A szállítási díjat nem a futár kapja, hanem a KFC.
Én minden futárnak adok. Baromi kevés a fizetésük, mert a cég, nem is hallgatólagosan belekalkulálja a borravalót!
Ezt felvételkor meg is mondják. Tudom, mert volt futár a családban, igaz nem kfc-s.
2020. jan. 29. 15:50
3/7 anonim válasza:
Első badarságot beszél. Hogyan utalnák el mégis a többletet?:D milyen “indokkal” utalnà a munkáltató a munkavállaló számlàjàra még egy kis pénzt?
100% hogy a futárhoz nem jut el. Egyèbkènt meg miért ne adnék neki? Ha a pizzafutárnak adsz, akkor neki miért ne adnál? Ugyan azt megteszi neked mint bàrmelyik mádik futár.
2020. jan. 29. 15:53
4/7 anonim válasza:
ha van szallitasi koltseg mi nem szoktunk adni. igy is van ahol 1000 ft a szallitas (wasabi azt hisze ott is ekorul van), meg meg jattot is adok, maris a duplaja majdnem az arnak :D amugy sosem szoktak varni ha adunk is, mindig elore fizetink kartyaval de atadjak a kajat ss mar fordulnak is el. ha nagyon sietosen indul nem mindig szolok utana. de igazabol sosem varjak el sarkon fordulnak es mennek tovabb dolgukra. amugy nem kotelezo, te dontod el. a gyorsasag sem feltetlen rajtuk mulik ha pl dugo van, a munkajat vegzi, semmi pluszt vagy kulon dicseretet nem varnak el ezert
2020. jan. 29. 16:01
5/7 anonim válasza:
Annak aki nem ad, mert van szállítási díj:
Az étteremben is kifillérezitek a számla végösszegét?
Tuti, hogy nem, pedig már mindenütt van a számlában minimálisan 10% szervízdíj.
2020. jan. 29. 16:09
6/7 anonim válasza:
Ritkán rendelünk mert drága, viszont mi nagyon szeressük a KFC-t és amikor ünnepnapokon (általában fizukor) rendelünk, ilyenkor szoktunk adni 100-200 ft-ot a futárnak (hiába 500 ft a kiszállítás), hiszen "ünnepi hangulatban" az ember csak nem sajnálja azt a pár plusz százast odaadni borravalónak. 🙂
2020. jan. 29. 17:16
7/7 anonim válasza:
én szoktam adni nekik egy 200-ast, szoktak neki örülni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!