Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Vélemények a Rosevelt téri...

Vélemények a Rosevelt téri halászcsárdáról? (csoport)

Figyelt kérdés
Sziasztok, jövő nyárra szervezzük az esküvőnket párommal és egy kissebb ebédet/vacsorát szeretnénk szervezni kb 35-40 főre. Voltatok már ott csoportosan? Milyen volt az étel? Milyen a személyzet/a hangulat?
2019. dec. 22. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

+google vélemények. itt egy a tripadvisorrol aki több embert vitt oda: A mai nap margójára:Csalódás 32000 Ft-ér. Roosvelt-téri halászcsárdában foglaltunk asztalt. Külföldi vengeimet szerettem volna Hungarikummal megismertetni. Sajnos nem sikerült. Filézett rántott hal,jég hideg. Nem túlzok. JÉG hideg a köret is. Elegánsan jeleztük a felszolgálónak. A második adag még az előzőnél is hidegebb volt. A fizetésnél a fizető pincér közölte a bankkártyás fizetésnél.Abban az esetben,ha szándékunban áll borravalót adni a kártyáról ne tegyük,mert azt elveszi a főnök. Tehát ezt csak készpénzben tehetjük meg. Majd átsétáltunk Szeged legpatinásabb cukrászdájába. Ahol közölték nem árulnak fagyit Ezek után mit sem sejtve átmentünk az Acapella teraszára. Ahol 40 percig senki nem kérdezte meg miért ülünk ott. Mire végre sikeült rendelnünk hideg széndavas ásványvizet. Kaptunk szénsavmentest. Azt gondolom vendéglátásterén van-lenne mit fejlődni. Szomorú és elkeseredett vagyok. Hiszen eleddig fennen hirdettem külföldi rokonaimnak,hogy SZEGED a világ közepe.

egy másik:

Elhelyezkedés: az étterem helyileg az egyik híd lábától nem messze található, belvárosi elhelyezkedés. Terasza van, kilátás a hídra néz, ill. egy városi játszótérre, a Tisza nem látható, nem közvetlen Tisza parti étterem, nagy terasz, legalább 100 fő külső elhelyezésére.

LOCATION: central, but without river view. You can see the central bridge and the central playground. There is a outdoor terrace with around 100 seats.

2. Ételek: halászlé hatalmas adag, egy jó közepes méretű kondérban.... 4-en rendeltünk 3 adagot, elég lett volna 1 bőven...... A maradékot további 650 forintért elcsomagolják. Kicsit úgy tűnik direkt nem világosítják fel a vendéget a halászlé mennyiségéről, mert a szomszédos asztalhoz épp kihoztak egy ilyen adagot, aminél láttuk, hogy hatalmas, ketten ették... Rakerdeztunk a pincernel, a válasz az volt, hogy az a 2 személyes verzió..... Nem, nem értettük félre..... Az ízek átlag halászcsardai ízek.

Jeleztük a pincérnek, hogy óriási adagok, valasz: jobb, mintha keveset kapnánk.... Köszönjük...... Érdekes, hogy jónéhány ételnél ki van írva, hogy hány dkg, itt miért nincs pl. kiírva?! A turogombocnal pl. pont nem érdekelne.....

Harcsapaprikas csúszával szintén 2 főnek való. Haltal 2 főnek (9900,ft) 3-4 embernek bőségesen elég nagyétkű család eseten.

Gundel palacsinta, hatalmas csalódás.... Tele "Dejóval", ami nem sok diót látott.... ...

3. MEALS: average, huge portions, you can order one meals, it is excellent for 2 - 3 hungry people.... Gundel pancake is not with full walnut, IT is with "Hungarian dejo"... (fake walnut)

Egyéb: férjem szüleit vittük ide ebédelni, Szlovákiából utaztak ide, több száz km-ről..... Egy kellemes családi ebédre számítottunk. Sajnos nem lett az.... Telefonon foglaltam asztalt, babaszeket kértem (16 hónaposnak).

Kaptunk egyet, kB. 1970-bol.....ezzel nem lenne baj, ha a gyereket be lehetett volna kötni.... vagy lett volna kis asztal része.

A 16 hónapos 15 perc után rájött, hogy kitud mászni, felallni.... Ki kellett venni, egy ember a játszón maradt vele..... Volt másik 2 fehér etetoszek a jelen korbol, persze használatban...... Utóbb kiderult ezekbol is kiszereltek a bekotoreszt......, de legalább nehezkes kimaszni belőle és van kisasztal része....

Miutan lőttek a csaladi ebednek, gondoltam kérek a vezetőtől egy jelen kori etetoszeket, aki közölte, hogy osszvisz 2 újfajta és egy retro van.... Jeleztem előtte a holgynek, hogy több száz km - rol vannak vendégeink, családi ebéd, fontos dolog miatt stb..... Közölte a vezető hölgy, hogy nyilván nem tud elmenni etetoszeket venni és megis mit tehetne értünk?! Megkoszontem és otthagytam.

Kihoztak a második fogást, nekilattunk ketten, nagyszülők a játszón voltak a kicsi miatt. Később felszabadult a normál etetoszek egyike, a pincérek bevittek, gyorsan elkertem tőlük.... a kicsit visszatettuk, nagyszülők is tudtak enni kihult másodikat..... Hurrá....

Felháborító, hogy ilyen arszinvonalú helyen, kB. 300 fős étteremben, 2 használható etetoszek van. Pelenkázó rész, alátét nincs. A pincér lekuldott az alagsori rendezvenyterembe, hogy bárhol tisztába tudom tenni a gyereket, ott nem zavar senki.... A bárhol az a megterített fehér abroszos asztal vagy a székek valamelyike volt....... Meg oldottam....

Egy ócska kínai étteremben vagy mc donalds-ban vannak normális etetoszekek....ne adj isten pelenkázó is, gondolok itt egy alatetre, ami kB. 4 ezer Ft a Tescoban. IKEA-s egyszerű etetoszek kB. 5 ezer Ft......

Sajnálom, hogy ilyen tételek nem férnek bele a költségvetésbe és egy belvárosi szegedi étterem ilyennel égeti az országot a turisták előtt...... Ha már nem célja, hogy visszatérő helyi vendégei legyenek....

de a legjobb ha személyesen kipróbáljátok a kaját, bár elég sok vélemény van mindenhol már manapság..

2020. jan. 3. 15:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :) Sajnos csak rövid családlátogatásra tudtunk lejönni az ünnepekre és kipróbálni nem igazán tudtuk volna, úgy teletömtek minket a családtagok ünnepi fogásokkal :D
2020. jan. 4. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!