Miért ilyen zárt csoport a vegán csoport Facebookon?
Valószínűleg trollszűrés miatt. Csak nézz rá itt a gyakorin feltett vegános kérdések válaszaira. hemzsegnek a gyökér trollok.
Olyan ez mintha egy asztrofizika fórumon folyamatosan kommentelnél a lapos föld elméletedről. Kinek van erre türelme?
#1 nyilván félnek a kritikától... lol
Hiszen az etikátlan állatok torkát elvágni, szükségtelenül megölni, egy rendkívül nehezen védhető pozíció, amiben csak zakkantak hisznek. :D
Nagyon sok ilyen csoport van, nemcsak a vegán. A oldalt működtető adminok, moderátorok normál életű emberek, ingyen adnak tanácsot, nincs idejük minden egyes bejegyzést átnézni, utólag törölni. Ezért eleve nem engedik ki azokat, amik húszezerszer meg voltak kérdezve, vagy bődületes hülyeségek, esetleg trollkodás.
És még ez is semmi, a TB kisokos csoportban például kizárólag szakértők válaszolhatnak. Ha te, mint mezei válaszoló, beírod a válaszodat, hiába tudod a helyes választ, akkor is törlik, és ki is zárhatnak.
5-ös,
én, mint mindenevő is tiltsam ki a vegánokat az összes olyan fórumról/topicból, ahová, mint húsevő látogatok ?
Az ilyen fajta kirekesztés még nagyobb ellenszenvet vált ki.
Egyébként volt régebben egy család, akik a tágabb ismeretségi körömben voltak egy közös barát által, mikor megtudtam , hogy ők még a kutyájukat is így táplálták, akkor ott helyben annyira megszégyenítettem őket az egész társaság előtt, hogy egy életre elkerülnek.
Mondtam nekik, hogy az evolúció során az állati fehérje miatt kezdett nőni az agyunk kapacitása. És, hogy ez rajtuk látszik is, hogy csak növényeken élnek.
7-es.
Végül is igazat kell adnom neked, de.....
Ugyanezeknek az embereknek joguk van a gyerekeiket is rákényszeríteni a saját életvitelükre ?
Mert ugye ezt teszik.
Kedves 6-os! Szerintem nagyon rosszul látod ezt a dolgot. Ilyen direkt kötekedős fajta lehetsz. Na az ilyenek miatt vannak ezek a kérdések. Láttam már nem 1 trollt vegán csoportokba belépni és össze-vissza igénytelen húsos képeket posztolni idegesítés céljából. Az ilyen eléggé bosszantó tud ám lenni. Azt vettem észre, hogy vannak olyan mindenevő emberek, akiket nagyon zavar, ha valaki vegánná válik,pedig ezeknek az embereknek aztán igazán semmi közük hozzá....
Azt meg nem tudom honnan veszed, hogy a mindenevő ki lennének tiltva ezekből a csoportokból. Őket is szívesen látják, ha nem kezdenek el trollkodni a csopiban. Erre vannak a kérdések hogy ezeket kiszűrjék.
Arra meg, hogy azt írod hogy a vegán emberek szerinted rákényszerítik a saját gyerekeikre a vegánságot, erre csak annyit mondanék, hogy a húsevő sem kérdezik meg a gyerekeiktől, hogy szeretnének e egyáltalán húst enni, tehát ők is ezt csinálják.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!