Van vegán tojás?
"az egyik hipermarketben is megtalálható terméket"
Jó-jó de melyiket? Értem, hogy burkolt reklám meg minden, de mivel ez a cikk egy ajánló, így pont az értelmét veszti el, mivel nem tudjuk mit ajánl... bah.
Igen, létezik tojáspótló, amit tehetsz süteménybe, palacsintába, talán még rántottát is készíthetsz belőle, de lágy tojást, vagy tükörtojást nem.
Viszont nem igazán értelek. Ki nem engedi, hogy tojást egyél, ha ennyire szereted?
"Vegán tudok így maradni?"
Atol függ, mi a fontos neked, az elveid, vagy a tojásevés.
Tojás helyettesítőt már láttam.
Amúgy, sütikhez, ilyesmi, lehet használni zab és víz keveréket sűrűre főzve (ugyanúgy összeragasztja, mint a tojás) elvileg lenmagból lehet fehérjét csinálni (mármint, olyat, mint a tojásfehérje). Ízre, stb passz.
bocsi, nem kötekedni akarok, de valaki magyarázza már el ezt nekem... igen én eszek húst, tojást, iszok tejet...
nekem oké ha valaki nem eszi a húst, hogy ne öljönek miatta állatot...de tojást miért nem esztek?? a csirke mindenképp tojni fog, így működik ez a állat, mint ahogy a tehenet is meg kell fejni ha a fene fenét eszik akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!