A cukrászsüteményeket miért csinálják ilyen brutál édesre?
Megkívántam egy szelet süteményt és gondoltam, milyen finom lesz, ha veszek, de több cukrászdában próbálkozva is többször ugyanazt tapasztaltam: ehetetlenül édesre csinálják, szinte mintha csak kristálycukorból lenne az egész tortaszelet, gejl! A fagyival is ugyanez a helyzet, brutál édes! :(
Fele annyi cukorral sokkal finomabb lenne, hát nem véletlen ennyi a cukorbeteg én nem is értem, hogy bírja ezeket valaki megenni, mert én nem tudtam és kidobtam. Többet nem is próbálkozom, de azért bosszant a dolog!
Egy szeletért nem fogok nekiállni sütni. Inkább veszek helyette gyümölcsöt.
Szóval a kérdés: miért készítik ennyire túl édesre a cukrászsüteményeket és miért nem lenne elég csak fele cukor bele???
Szerintem régebben sokkal jobb ízű sütemények voltak, legalábbis nekem nem rémlik, hogy ennyire édesek lettek volna, szóval valami nagyon eltolódott a rossz irányba.
Szerintetek? Van még valaki, akinek ez az általános túlédesítés, de mindenben, feltűnt?!
Próbálkoztam a híres ország tortákkal is, de azok még borzalmasabbak voltak, meg ízléstelenek. Azoknál még egy sima tejszínes gesztenye torta is ehetőbb.
Persze vannak diétásabb verziók, vagy cukormentesek, de mind olyan mű meg főleg joghurtos-gyümis, szóval semmi normális. Nem érik meg az árukat!
Miért kell ennyi cukor mindenbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!