Ikea étteremben hogyan csinálják azt a szószt, amit a svéd húsgolyóhoz adnak?
minden előregyártott, csak melegítik, nem bíznak semmit a véletlenre.
Bárhová mész a világban, és ilyen szószt kérsz húsgolyóval, mindenhol pontosan azt az ízt kapod, nem amit a szakács kotyvaszt.
ez a nagy titok.
Az elsönek iagaza van.
A másik meg, hogy a szójaszószok közt is rengeteg különbség van, emellett ha valamibe teszel bele, az em azt jelenti, hogy abból áll. A só még sósabb, és azt is teszel az ételekbe, ez csak mennyiség kérdése.
Mérget ne vegyél rá, hogy ezt kapod, de állítólag ez a recept:
Annyi eltérés biztosan van, hogy nincsenek benne azok az összetevők, amik miatt sokat fújolunk, de tömegtermelésnél nem nélkülözhetőek. Pl. csomósodást gátló anyag, állományjavító stb.
Köszönöm szépen a válaszokat! Gondoltam, hogy az Ikeában sem helyben dobják össze, de sajnos most nem tudok külön elmenni csak a mártásért, túl messze van. :D
Egyébként ha bárkit érdekel, a Lidl-ben mától lehet kapni 1890-ft/kg áron svéd húsgolyót, az adta az ötletet a kotyvasztáshoz. :D
Barna mártás. Így keresd neten.
Vannak olyan receptek is, hogy Svéd húsgolyók, barna mártással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!