SOS! Első szülinapi buli, segítség! Milyen kaja legyen? Milyen alkoholos gyümölcssalátát csináljak?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam,hogy mivel 5órára jönnek a vendégek(kb 30 személy) ezért először, mikor megérkeznek itallal fogadom őket, meg készítek szendvicseket és ropit az asztalra. Közbe zene,stb.
Aztán estére meg sütnénk húst, grillen, ez lenne a vacsi. Szerintetek ez így elég lenne? Vagy délutánra kellene több?
Egyik házibulin láttam olyat,hogy egy nagy edénybe összekevertek mindenféle gyümölcsöt,majd öntöttek rá vodkát és nagyon finom volt, én is szeretnék ilyet, na de most nem tudom miből mennyit kell rakni + víz kell-e bele meg ilyenek.Ti láttatok már ilyet? Tudnátok segíteni kicsit? Nagyon megköszönném.
18L
2015. aug. 10. 14:23
1/4 anonim válasza:
A menü szerintem teljesen jó, a bóléval ne bajlódj, vegyél néhány üveg sangriát és tedd tele gyümölccsel, sárgadinnye, barack, meggy, szőlő, ananász. Érdemes már előző este elkészíteni, és hűtőben tárolni, úgy jól összeérnek az ízek. Ebben a melegben szerintem jobb mint a vodka.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek előzővel, a sangriát ráadásul nagyon gusztán lehet tálalni, üvegkancsóban, sok jéggel, néhány szelet friss gyümölccsel a kancsó szélén, később üti ki a vendégeket.:-) Ha akarsz valami alkoholos gyümikülönlegességet, vegyél egy nagy görögdinnyét, szerezz vastag injekcióstűt (sterilet) és nagy fecskendőt (20 ml-es vagy nagyobb), és nyomj a dinnyébe vodkát és rumot. Tedd be éjszakára a hűtőbe egészben, és este tálald fel, vigyázz, mert ez viszont ütős:-)
3/4 anonim válasza:
Nekem nem jott meg a meghivom! :)))))
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor leírom itt,hogy sok szeretettel várlak a születésnapomra szombaton!
Köszi a válaszokat.:)
2015. aug. 10. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!